Nurcan:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abim fln olmadıgı için öyle bi sorunum yok ama qüsel dayak atarımhadi ya ne tesadüf bende aynen güzel dayak yerim
Canı Sıkılanlar
|
04-05-2008, Saat: 07:36 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi ya ne tesadüf bende aynen güzel dayak yerim:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
04-05-2008, Saat: 07:45 PM <
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:katıldı kız du helal helal ansızın espiri yapmıcam birdaha
valla sende aniden aypıyon bişede yiyodum boğazımda kaldi .. az daha ölüodumm senin yüüsnden
04-05-2008, Saat: 07:48 PM <
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla sende aniden aypıyon bişede yiyodum boğazımda kaldi .. az daha ölüodumm senin yüüsndennapim güzelim dilim durmuyor sende az ye yiyon yiyon bana suç atıyon
04-05-2008, Saat: 07:53 PM <
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NApım acıkmışım sen espri, yapcan die bişe yemiyekmizaten hep yiyosun ben espiri yapıyorumki yeme zayıfla diye yoksa afiyet bal şeker olsun çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten hep yiyosunbana şişko mu demk istiosun( küstümmm
04-05-2008, Saat: 07:56 PM <
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana şişko mu demk istiosun( küstümmmbilmem görmedim afiyet olsun canım ye tabiki |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 439 Ziyaretçi