Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sağlık sorunları desem yeterlidir umarım ..
geçM!$ oLsun nur'cum
Ve Sonundaaaaaaaaaaaaaaaa....
|
04-05-2008, Saat: 10:13 PM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: geçM!$ oLsun nur'cum ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:obaa dansozde war mı Dans ıcın ayrı EgLenmek Icın ayrı uyumak ıcın baska kzıla rgetırcem Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hım anALdım Dedıgım Gıbı umarım bıran once duzeLırsın.. YokLugun göze carpıyo..Dah fazLA uzak KAlmassın umarım.. Bunu duymak çok hoş gerçekten, teşekkürler Kartal Inş. en kısa zamanda bunuda atlatırım, Allah büyük
04-05-2008, Saat: 10:14 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:IceLım ÖkızLArıda Ben Getırrım Sen KızLarınLa g!t miley13: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen KızLarınLa g!t miley13: OnLArı Mert Icın getırıcem ..benım Tek ıstedıgım Sensın..He de bugun kıyım nıkahı
04-05-2008, Saat: 10:17 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OnLArı Mert Icın getırıcem ..benım Tek ıstedıgım Sensın..He de bugun kıyım nıkahı KaçınCı vaaDin ßu GözüN DoyMaz Di mi ? K!m! KanDıRıOrSun speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KaçınCı vaaDin ßu GözüN DoyMaz Di mi ? K!m! KanDıRıOrSun NoLA rbana Bır Sans Ver..Kendımı affettırım...Parıste ev amerıkada otel evde yatak sec b ırını cuuncuyu sec benım hosuam o gıdıyo
04-05-2008, Saat: 10:26 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OnLArı Mert Icın getırıcem ..benım Tek ıstedıgım Sensın..He de bugun kıyım nıkahı gece caktırmadan gel yanıma alırım odaya :yikildim: ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gece caktırmadan gel yanıma alırım odaya Annastık kızlar doaknma ben gelmeden :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
04-05-2008, Saat: 10:29 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Annastık kızlar doaknma ben gelmeden bıLémem erken geLmeye bak |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|