speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:€ ) h!çß!R!
Speddym sana sevıorum benı bırakıma .(
Ve Sonundaaaaaaaaaaaaaaaa....
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:€ ) h!çß!R! Speddym sana sevıorum benı bırakıma .( ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:elındekı kozlara gore oyna :yikildim: Tas Calacam tıkandıgım yerde
04-05-2008, Saat: 10:37 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam olm uıyutcam...Gazoz verdım bu gece mısıl mısıl uyur sarısını bana bırak saRıSı , KızıLı , eSMer! K!me !sTerSen Ona G!tt !!! speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saRıSı , KızıLı , eSMer! K!me !sTerSen Ona G!tt !!! Ben sadece senı ısterım..Sen sacalrın renkten renge sokarsın olmamı
04-05-2008, Saat: 10:39 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Speddym sana sevıorum benı bırakıma .( aaaaaaaa GözLer!m! ya$arTTın NuR! aLÇO + co$Kun Karı$ımı Sen!
04-05-2008, Saat: 10:40 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben sadece senı ısterım..Sen sacalrın renkten renge sokarsın olmamı :yikildim::yikildim::yikildim: koptum d gokkusaa speddy
04-05-2008, Saat: 10:40 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben sadece senı ısterım..Sen sacalrın renkten renge sokarsın olmamı oLDu cnm ßa$Ka ArzuN speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaa GözLer!m! ya$arTTın NuR! aLÇO + co$Kun Karı$ımı Sen! Speeddey uslandır benı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|