:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumun en leri
_BarBie_
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet Ask KoLay BuLunmuyor..BuLdum ve Kaybetmeye Nıyetım Yok...Bunun Icın eLımden GeLenı Yapıyorum Ve Yapıcam..SmileSmileSmile

GuzeL DılekLerın ıcın TesekkurLer Barbıe..SmileSmile

Rica ederim ne demek Smile kaybetmemeni diliorum bende sahip çıkın birbirinize...aşkınıza Smile
Ara
AfrâsyâB
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen kazana düştün GökhanSad bi lokma şei cok gördün banaaaSad: unutmamm asla bunu Sad
Kartal'a bakk ne ii nietlii, ne insanietli ,ne sevecen efendm ne sölimBig Grin ne alçakgönüllü ne iii insannn Big Grin
insaniyetliiiii
vay anasını sayın seyirciler
ben ayıyım doğaldır hoh
Ara
_BarBie_
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet Maasımı ALdım...Big GrinBig GrinBig Grin

Ama Bu Para ArkadasLa.ıddat Oynamıstık Ordan GeLdı..Big GrinBig Grin

450 YtL Kaznadık SmileSmileSmileSmile

Nerde Calısıcaksın..SmileSmile

Big Grin Allam yaaa maaşınla yedirmessn yani hıh Tongue
İktisat okuorum ya ben şu an Bankada başlicam işte haber bekliorum bi kaç yerden vizeler var die çalışmıodum ilk sınavlar ii gecsin die şmdi sınavlar bitti e çalışmamam içinde bi sebeim yokSmile ufaktan ufaktan başlamam gerek okul bitince daha ii yerlerde olmam lasımSmile
Ara
_BarBie_
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:insaniyetliiiii
vay anasını sayın seyirciler
ben ayıyım doğaldır hoh

Saçmalama yaaaSad: şaka yaptımmSad: ne kadar beni aç bıraksanda cnm arkadasımsın...
Ara
EndLess
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin Allam yaaa maaşınla yedirmessn yani hıh Tongue
İktisat okuorum ya ben şu an Bankada başlicam işte haber bekliorum bi kaç yerden vizeler var die çalışmıodum ilk sınavlar ii gecsin die şmdi sınavlar bitti e çalışmamam içinde bi sebeim yokSmile ufaktan ufaktan başlamam gerek okul bitince daha ii yerlerde olmam lasımSmile

Yok Bea...MaasımLada Yedırrım..Ayıp Edıyorsun..Maasımdan eser KaLmadı o yuzden Dedım..Kurs Ucretını Odedım..Big GrinBig Grin

Hım ınsaLLah Kakkında HayırLısı OLur..SmileSmile
Ara
_BarBie_
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok Bea...MaasımLada Yedırrım..Ayıp Edıyorsun..Maasımdan eser KaLmadı o yuzden Dedım..Kurs Ucretını Odedım..Big GrinBig Grin

Hım ınsaLLah Kakkında HayırLısı OLur..SmileSmile

Teşekkür ederim inş.hepimiz hakkında hayırlısı olurSmile
Bi gün sen yemeğe götür bi gün benBig Grin Big Grin ben daha as yerim amaSad: şanslısınBig Grin
Ara
EndLess
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederim inş.hepimiz hakkında hayırlısı olurSmile
Bi gün sen yemeğe götür bi gün benBig Grin Big Grin ben daha as yerim amaSad: şanslısınBig Grin

Ben Hıc Yemıyom Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Gunde Bı Kere Yemek Yerım oda OgLen Big GrinBig Grin

Hangımız SansLıyız :'(:'(
Ara
_BarBie_
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Hıc Yemıyom Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Gunde Bı Kere Yemek Yerım oda OgLen Big GrinBig Grin

Hangımız SansLıyız :'(:'(

İkimizde Big Grin bende akşam yiorum tek o da zorlaBig Grin babam kısıooBig Grin kemiklerin sayılıo dioSad: 49 kilo olmusum leylek gibi oldum boyumla hiç orantılı diill fiziiim bosulduuSad: çok yedirr beni sersiBig Grin kilo almam lasmmm
Bis en iiisii kahvaltıya gidelm sennleBig Grin birimiz öğlen birimiz akşam yioruss Tongue
Ara
EndLess
Bak Burda Bı ILac Gordum Big GrinBig GrinBig Grin

ıkı Ayda 8 KıLo ALdırıyomus..YoLLım mı San ondan Bı Tane SadSadSad

SagLıgın BozuLcak yoksa..SadSadSad
Ara
_BarBie_
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak Burda Bı ILac Gordum Big GrinBig GrinBig Grin

ıkı Ayda 8 KıLo ALdırıyomus..YoLLım mı San ondan Bı Tane SadSadSad

SagLıgın BozuLcak yoksa..SadSadSad

Tşk ederim saol ama öle ilaç falan içemiorum hatta ilaç içmekten bu haldeimSad: a dostlar ne haldeiiiimm bennSad: ne güseldimmm Sad: yazda gelio kalın giyinemem belli olcak hep zayıflııımmSad çok sık yemek yemeye çalışıorum ama ııı ıııhh CıXx olmuor Allah sonumu hayır etsn Seda sayan'a çıkıcamBig Grin Kilo aldır bana abla die
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  Üstteki Sen bu Forumun ?? _AL0n3_ 182 8,141 02-25-2014, Saat: 10:27 AM
Son Yorum: Xesar
  Forumun olmazsa olmazları dj_FoRzA 239 8,195 03-13-2012, Saat: 06:32 AM
Son Yorum: Av.bey
  Sen Bu Forumun..... deli-kı@z 83 4,171 02-05-2011, Saat: 12:38 PM
Son Yorum: history
  forumun çiftleri??? ceylan gözlü1 29 2,440 03-03-2010, Saat: 03:32 AM
Son Yorum: _NaSuaDa_

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 165 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 11:17 AM