:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nick Mi?avatarmi? Imzami?
_BarBie_
SahipliBig Grin Big Grin Big Grin Allam yaaa
Sersinin herşeiBig Grin Big Grin
Ara
EndLess
Herkese..Dunya GuzELı kıLAr Dusı..

Bızede Bu Yontma Dustı..Big GrinBig GrinBig Grin

Barbıe..Sana Barbıem Dıyım mı..Bneım Hıc Barbım oLmadıda..SadSad
Ara
_BarBie_
Hımmmm Saygı sevgi çerçevesine uyuor sersi diebilirsin Big Grin barbien olmaması doal çnkü o kız çocuklaarının favorisi geneldeBig Grin
HerşeiSmile
Ara
EndLess
Saygı Sevgı Cercevesınde..Emın OLabıLırsın..Sana AsıLmıcama..Serefım Ustune Yemın ederım..SmileSmileSmileSmile
Ara
_BarBie_
Ben öyle bişi kastetmemiştimSmile Asılmicağını zaten biliorum öle birisi deilsinSmile Smile o tarz birisi olsan bu şekilde muhabbete girmesdimSmile barbiem diebilirsnSmile Smile Smile
HerbişeiiiSmile
Ara
EndLess
SmileSmileSmileSmile MuHabbete bak...Big GrinBig GrinBig Grin

Bırı AsıLmıcam dıye Yemın edıor..SmileSmileSmile kımseye AsıLmam onLAr yanLıs anLıyor..Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
_BarBie_
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Alemsin sersii yaaa ben yannış annamam Tongue Big Grin
Herşeiiiii Smile
Ara
EndLess
vaLla bak..Az ıkı DaKka Muhabbet Kuruyom..Tanımıyom bıLe haa..Bı Bakıyom..Sankı Sapıgım.:S:S Hakkımdakı muhabbet bak.ç.Big GrinBig Grin Capkın Bnew Kım cApkınLık Kım..:S:S

Demı Barbıe..Big Grin
Ara
_BarBie_
EetttBig Grin sen kimm çapkınlık kimm nerdeeeeeeBig Grin kuyruklu yalanTongue kim demişse Big Grin Saten asılınıcak bi kıs diilimBig Grin Tongue bis sennle tanışmadık daaTongue ama ben öle sapık falan demem merak etmeBig Grin
Herbişşeiiii Big Grin
Ara
EndLess
vaLla bak..Ben Varya..NorMalde..kızLarLa Konusamam..BıLe..ELım Ayagım DoLAsırdı..Onceden..Sımdı AcıLdım Bıraz..Big GrinBig Grin
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  en karizma nick kimin? bebiS 259 8,251 07-30-2008, Saat: 02:01 PM
Son Yorum: nry8
  ALTAKİ üyeye yeni nick bulun korkusuz 41 3,264 06-30-2008, Saat: 04:01 PM
Son Yorum: Son Noktam

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 788 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 07:08 AM