:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumun en leri
EndLess
Sende ben Bıterde Sen bıter mı..Bende Artık ısrar etmesemde gel Demekten Usanmam..On Bınkere Yuz Cevırsende YaLavarırda Utanmam.
Ara
_BarBie_
Bu bana yapılmas amaSad: yasık bana Sad: uffffSad: tşk ederim speedy_girl ve serseri
Ara
speedy_girl
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu bana yapılmas amaSad: yasık bana Sad: uffffSad: tşk ederim speedy_girl ve serseri

CanıM ßen!M €n ßüyüK T$K ; DeRD!n! DöKmeN ... KeND!n! üzMe KoNu ß!r! !Se ; ßuNun !ç!N caNıNı sıKMa DeğmiYor ÇünKü !!!
Ara
_BarBie_
Değmess dimiiSad: ? üsülmiimm Sad: Kaybeden ben olmamm deil mi? Sad:
Ara
EndLess
Degmezdı..agLamak..Yureksıze....Verilmezdı..Deger Gerkesıze..;SmileSmileSmile

AnLaıdn benı...SmileSmile
Ara
_BarBie_
Anladım Smile teşekkür ederim...
Ara
EndLess
Sen Sadece uzuLme..Gerısı Muhım..DegıL..Emın OL agLamak Hıc Bıseye Cozum DegıL..SmileSmileSmile..GıcıkLık OLsun dıye Gul..Bewn hep Burdayım..Istedıgınde Yanında OLurum...Barbıe..SmileSmile
Ara
speedy_girl
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Değmess dimiiSad: ? üsülmiimm Sad: Kaybeden ben olmamm deil mi? Sad:

Ne KayßeTcen cnM ߀N!M h!ç üzüLme ß!taNem ... o maÄžLum k!$! üzüLsüN ! ߀nCe kaYßeDen seN De!LS!n Smile Her Seç!$ ß!R KayßeD!$T!r [ onun KAYßI ] ... geÇer haYırLısı . K!MSEYE kenD!nDen FazLa DeÄžer vErme seni üzMeLeR!neDe Fırsat saÄžLama asLa !!!
Ara
_BarBie_
Elimden geleni yaptm ben içim rahat konu fazla değer vermek değildi sanırım adam yerine koyupta konuşmamdı Smile Rahatllatıosun beni speedy_girl Smile tşk ederim sanada teşekkür ediorum sersiSmile
Ara
speedy_girl
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elimden geleni yaptm ben içim rahat konu fazla değer vermek değildi sanırım adam yerine koyupta konuşmamdı Smile Rahatllatıosun beni speedy_girl Smile tşk ederim sanada teşekkür ediorum sersiSmile

DerD!N! anLaTan DerManıNı ßuLur cnm Smile RaHaT oLmaK gißiSi vaR mı ? aDam oLaNa aDam g!ß! MuameLe yaPıLır . onun !Ç!n DeÄžer m! ? DeğM!yor DemeKK! ... Her zaman TaTLım ne DeMek Smile
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim Rüya Güzeli 1 640 04-06-2022, Saat: 12:44 PM
Son Yorum: wildfang
  Üstteki Sen bu Forumun ?? _AL0n3_ 182 8,171 02-25-2014, Saat: 10:27 AM
Son Yorum: Xesar
  Forumun olmazsa olmazları dj_FoRzA 239 8,298 03-13-2012, Saat: 06:32 AM
Son Yorum: Av.bey
  Sen Bu Forumun..... deli-kı@z 83 4,187 02-05-2011, Saat: 12:38 PM
Son Yorum: history
  forumun çiftleri??? ceylan gözlü1 29 2,444 03-03-2010, Saat: 03:32 AM
Son Yorum: _NaSuaDa_

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 08:40 AM