speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: !ç!m DoLu Cnm aLDıÄžı KaDar aLDı
ooo ne güselll wllaaa umarım içindekileri
kusmuycak kadarrr yemedinnnn dimi kısss...
bugün en cok kimi öslediniz??
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: !ç!m DoLu Cnm aLDıÄžı KaDar aLDı ooo ne güselll wllaaa umarım içindekileri kusmuycak kadarrr yemedinnnn dimi kısss...
04-13-2008, Saat: 12:46 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo ne güselll wllaaa umarım içindekileri Yok Cnm KusMam amA sen!!! ß!LeMem speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok Cnm KusMam amA sen!!! ß!LeMem eyww janjan ya yok yok bende içime sindiremiyceemm şeyleri almam barındırmam sinidirim sistemimme ii gelmiooo malum yaşlılıkk iştee..
04-13-2008, Saat: 12:53 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyww janjan ya yok yok bende içime Sen M! ya$LaSın GenÇLere TA$ FıRLaTırSın ßea [ KenD!ne HaKsızLıK eTme ! ] ßu araDa SinD!r!M! KoLayLa$Tırıcı $eyLer aLman KarıNa oLur öNceK! G!ß! gÖRÜNmÜYORSUn ? [ naD!Ren Görüyorum ARTıkkkkKK ] speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sen M! ya$LaSın GenÇLere TA$ FıRLaTırSın ßea [ KenD!ne HaKsızLıK eTme ! ] ßu araDa SinD!r!M! KoLayLa$Tırıcı $eyLer aLman KarıNa oLur öNceK! G!ß! gÖRÜNmÜYORSUn ? [ naD!Ren Görüyorum ARTıkkkkKK ] yaa iltifat mı ediyonn küfür mü ediyonn kıss... sinidirimim içinde bidee bana ilaç öneriyon kıs ben yaşlımıyım da öle dionn bu aradaa kendimi mutlu hissettimde nete girmenin daha ii olcanı düşünüyom be güselim yani görünmem o yüsden olsa gerek ne yapasın işteeebu arada sende saollasınn yokluumda farkettin için speedyy...
04-13-2008, Saat: 01:02 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa iltifat mı ediyonn küfür mü ediyonn kıss... İLTiFaT mı yaDa aDına Sen KaRar Ver !!! soNuçTa anLamK !sT!yeCeÄžiNi anLaYacaKsın ... İyi oLmana SeV!nD!m senDe saoL speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İLTiFaT mı yaDa aDına Sen KaRar Ver !!! soNuçTa anLamK !sT!yeCeÄžiNi anLaYacaKsın ... İyi oLmana SeV!nD!m senDe saoL kıss sen istanbulun neresindeydinn bakımmm merek ettimmm haa...
04-13-2008, Saat: 01:07 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıss sen istanbulun neresindeydinn bakımmm merek G.O.PA$ALıYım
04-13-2008, Saat: 01:13 PM <
bende doğma büyüme kocaeli liyim
fırsatları değerlendiririm en çok kendimi özledim ya offffffff .............(: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
BUGÜN NASIL BİR GÜNDÜ(bir cümleyle ikide olabilr) | metal_cix | 207 | 8,840 |
04-06-2022, Saat: 07:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bugün Foruma Takılmaktan başka ne Yaptınız... | _eRen_ | 186 | 8,009 |
03-19-2021, Saat: 10:23 PM Son Yorum: badelie |
|
Bugün yaptıgınız en güzel şey | Tam1_MaynaK | 1,034 | 25,712 |
10-21-2015, Saat: 11:28 AM Son Yorum: acemhe |