((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablacım sen süpersinn yaaa çok doğru söylüyosun
süper oLan güzeL yüreÄžin ßiTanem
anlayabilenee
|
04-15-2008, Saat: 12:55 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablacım sen süpersinn yaaa çok doğru söylüyosun süper oLan güzeL yüreÄžin ßiTanem
04-15-2008, Saat: 12:58 AM <
süper oLan güzeL ; yüreÄžin ve ßaKmasını ßiLen ; gözLerin TaTLım
ßakMasını ßiLen görMesİnide ßiLir ; ßu iKi çizGiyi ßirLe$tireßilMeK ßüyüK KaßiLiyet !sTer sen ßenDen Geçtin Cnmmmmmmmmm
04-15-2008, Saat: 01:05 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süper oLan güzeL ; yüreÄžin ve ßaKmasını ßiLen ; gözLerin TaTLım oyy ablam benim yaaa senden geçtiysemm tamam daha bişeye gerek yok senn öyle diyosann öyledir zatenn ben böyle güzel bi insanın karşısında eğilirimm sadecee
04-15-2008, Saat: 01:05 AM <
hayal-et Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tskkler uyfor çok haklısınnnnn sağoll canım benim
04-15-2008, Saat: 01:10 AM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyy ablam benim yaaa senden geçtiysemm tamam daha bişeye gerek yok senn öyle diyosann öyledir zatenn ben böyle güzel bi insanın karşısında eğilirimm sadecee Oyyyyyyyy TatLım ßeN!m DuyGuLar KaR$ıLıKLı ß!TaNem
04-15-2008, Saat: 01:13 AM <
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyyyyyyyy TatLım ßeN!m DuyGuLar KaR$ıLıKLı ß!TaNem:kucak::kucak::kucak::kucak::kucak: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|