Bir ?? YaparKen Ba?qa Bir ?? yapmak en uyuz OLdu?um ?? :mad: :mad: :mad:
Ahanda penum uyuz OLDu?um Konu...
|
Benim yanımda, benimle beraber calısan elemanlara öğrettiğim ilk sey çay demlek, daha sonra dikkat ondan sonra 1 iş yaparken bir kaç işi de yapabilme gücüne erdirmek...
benım yanımda calısan elamanları ıs gosterırıken benden cok ısı bılıyomus gıbı davranmalarııı ıy ne gıcık sankı kendılerı benden ustun benım kat kat altımda
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim yan?mda, benimle beraber cal?san elemanlara ??retti?im ilk sey ?ay demlek, daha sonra dikkat ondan sonra 1 i? yaparken bir ka? i?i de yapabilme g?c?ne erdirmek... h?MSs Senin yaPt???n i??? ba?qa benim yaPt???m i?? farKl?? Ben program yazar?m ... program yazarKenn ba?qa bi?i yapmay? sewmemhava atm?? gebi oldu ama olsun
zehir sana katılıyorum bi iş yaparken başka yerden iş veriyolar harbiden cok gıccık bişi
Ben s?ze kat?lm?yorum cok zevkl? oluyo onlara cal?s?r?m d?yom ben? bekl?olar bekletmekde cok hosuma g?d?o s?zede tavs?ye eder?m
07-20-2006, Saat: 04:04 PM <
bende ona çok gıcık oluyorum bi iş bitmeden bi iş vermelerine yaaaa...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,031 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 851 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 735 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi