maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf adaşım bişeler et tamda evlnme arefesindeyis yaff düğüne senide çaıracamm . hdee
taam adaŞım
ßide ÇaıRma$aydıN :pisik:
YenemuKo Çıkışta qéL KonuŞaLım miley16:
........: ) ................ :)
|
maviboncuq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf adaşım bişeler et tamda evlnme arefesindeyis yaff düğüne senide çaıracamm . hdee taam adaŞım ßide ÇaıRma$aydıN :pisik: YenemuKo Çıkışta qéL KonuŞaLım miley16:
04-15-2008, Saat: 06:55 PM <
Yenemuko bak insanca söyledim ya imzayı silersin bak ben öyle kolay kolay söz demem ama yeri geldimi sözxümü esirgemem arkadaşmış üyeymiş dinlemem bir o imzatı silersin iki silersin üç silersin 1000 defa söylüyorum sileceksin o kadar.
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yenemuko bak insanca söyledim ya imzayı silersin bak ben öyle kolay kolay söz demem ama yeri geldimi sözxümü esirgemem arkadaşmış üyeymiş dinlemem bir o imzatı silersin iki silersin üç silersin 1000 defa söylüyorum sileceksin o kadar. silmesem ne olur kardeş chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:taam adaŞım olur konuşalımda nereye gelecem ben
....... Of yaa ben yazım için açtım bu konuyu aşk olsun yani yazıma yorumdan çok neler konuşuosunuz
04-15-2008, Saat: 07:21 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:silmesem ne olur kardeş Çok kötü laf yersin. Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok kötü laf yersin. sen avukatımısın maviboncuqun sanane kimi istersem yazarım seni ne ilgilendirir ayrıca buyur o kötü laf et bakalım
yaaaaaa Allhım yaa neoluyoo ya tamm off .. NERDEN geldik bUraya YAV
04-16-2008, Saat: 01:53 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Benım kaLbıme Taht Kurar mısın..? Hönk !... :--/ Ben Taht kurmaSini beCeremiyorum ki ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|