Dün bana havale gelecekti, bankaya gittim .. Hesap numaramı verdim Oradaki bayan neyse benim evrakları inceliyor .. Hesabınızda 1 lira var dedi, (Biz kendi aramızda hep genellikle para miktarını 1,2 Lira cinsinden konuştuğumuz için) hıhı tamam çekebilir miyim dedim bende .. Gerçekten çekmek istiyormusun dedi .. Evet !!
Bankadaki Görevli bayan gayet şaşkın halde tmm dedi, ve parayı hazırlıyor bana, o kadar imzada attım ki Neyse 20 dak. sürecinde parayı verdi, verdi de 1 Yeni Türk lirası Ben şaşkınım tabi .. :eek: Hanfendi dedim benim hesabımda 1000 Ytl olmalısı lazım Yok demek ki dedi, halen gelmemiş Neyse ben şaşkın O bayan şaşkın elime 1 ytl'yi alarak oynaya oynaya çıktım .. 1 Cola aldım Bitti para :'(
Koptum bu arada
Az sonra tekrar gideceğim bankaya, gidince gülme krizine girerim ki artık
Bankadaki Görevli bayan gayet şaşkın halde tmm dedi, ve parayı hazırlıyor bana, o kadar imzada attım ki Neyse 20 dak. sürecinde parayı verdi, verdi de 1 Yeni Türk lirası Ben şaşkınım tabi .. :eek: Hanfendi dedim benim hesabımda 1000 Ytl olmalısı lazım Yok demek ki dedi, halen gelmemiş Neyse ben şaşkın O bayan şaşkın elime 1 ytl'yi alarak oynaya oynaya çıktım .. 1 Cola aldım Bitti para :'(
Koptum bu arada
Az sonra tekrar gideceğim bankaya, gidince gülme krizine girerim ki artık