kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atim ya çok pis kokuyo bu
kurtarcam özgecim kurtarcam seniii
du az kaldııı yaza ordayımm janımmmm...
ayva çiçek açmış manesia nerdeeeee...:D:D
|
kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atim ya çok pis kokuyo bu kurtarcam özgecim kurtarcam seniii du az kaldııı yaza ordayımm janımmmm...
Yaff bende bu koku neren geliyor diyodum kokunun kaynağı ortaya çıktı
04-19-2008, Saat: 05:41 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kurtarcam özgecim kurtarcam seniii bekliyorum atim ama gelirken sayid ide getir olur mu kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bekliyorum atim ama gelirken sayid ide getir olur mu getiririm özgecimm getiririmm vallaa sabahın 10 unndan akşamın 4 üne kadar lostu serediyodumm boynum tutulmuş yaa... kıs sende adamın iisinden anlıyon haa valla o olmasa çok kişi ördek gibi ölcek vallaa... CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaff bende bu koku neren geliyor diyodum kokunun kaynağı ortaya çıktı azizim sen nerdesin şuan bilmiyom ama ben ist dayım başkada bişi demiyorum yanee...
04-19-2008, Saat: 05:46 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:getiririm özgecimm getiririmm vallaa sabahın 10 unndan dimi en çok onu seviyorum
:'(
valla ağlıcam uğraşacak bişinismi yok stres topu gibiyim valla:yikildim: canı sıkılan benne uğraşıo ati bu arada nasadan bildirdiler astronotlar dünyadan sidik kokusu gelio diyolarmış:yikildim: kupa kızı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dimi en çok onu seviyorum ah özgecim seniki yaşıyo ama benimkine iöldürdülerr yaaaaa:'(:'(:'(:'( MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'( :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildimöle nasaya kedidirr kedii janımmmm
04-19-2008, Saat: 05:50 PM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah özgecim seniki yaşıyo ama benimkine iöldürdülerr yaaaaa:'(:'(:'(:'( kim öldü ben daha 1. sezondayım 15. bölümdeyim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|