hayırlı olsun speedy girl 4.seviyen
Gececiler Bölümü
|
ya benim zamanım olmaz sanırım evli barklı bi bayanım işim gücüm var zaman ayırmayabilirim Falan filan... sen iiiisi başka birini bul kendine
04-20-2008, Saat: 02:12 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırlı olsun speedy girl 4.seviyen saoL yeneMuKo RenGe YaßanCıım SiYaHa aLı$mı$Tıım ya simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya benim zamanım olmaz sanırım evli barklı bi bayanım işim gücüm var zaman ayırmayabilirim Falan filan... sen iiiisi başka birini bul kendine zaten benimde her zaman yardıma ihtiyacım olmayacakki çok nadir olacak yani böyle bir durum olursa geldiğinde bir el atsan yeter zaten speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saoL yeneMuKo RenGe YaßanCıım SiYaHa aLı$mı$Tıım ya buna da alışırsın insan nelere alışmıyoki speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saoL yeneMuKo RenGe YaßanCıım SiYaHa aLı$mı$Tıım ya değişelim istersen renkleri
04-20-2008, Saat: 02:14 AM <
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buna da alışırsın insan nelere alışmıyoki HaKLıısııN TaTLıım
04-20-2008, Saat: 02:14 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:değişelim istersen renkleri oLurrr Karı$ıım YapaRıız :yikildim::yikildim: Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten benimde her zaman yardıma ihtiyacım olmayacakki çok nadir olacak yani böyle bir durum olursa geldiğinde bir el atsan yeter zaten Hııı iyi olur. (yandın kızım simla ama garibe yardım etmek sevaptır napalım,) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,853 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 118 Ziyaretçi