yaa bu arada masaL yüzLüye cevaben :: 2 kişi var aynı anda tekLif etmesinLer diye 2sinden de kaçıyorum ve şükür ki yakaLanmadım ama er geç buLcakLar beni üff .. ya bi tane beendiğim var o da benden 2 yaş büyük .. şansım var mı sizcee ??
Garip Sohbetler
|
Lacey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:noLsun i?tee .. dersane testLeri ?unnar bunnar ura??yos ..TAMAM SENDE ?Y? BAK KEND?NE HAD? G?LE G?LE Y?NE BEKLER?Z BUNU SAYMAYIZ HE....
10-12-2006, Saat: 09:43 PM <
lacey ikisini bırak
şansın yok yasık sana bak seni düşünyorum he kenidim diil rose beni nie çağırmadın iyi siz konuşun.. lacey bak o soruları iyi çöz bilmeidğin sorular varsa bana söyl ben yaparım 3 senedir sınavı kazanmıyom biliyom bişi dimi _______________ Şaka bir yana Sen okuluna ağırlık veersen.. Daha iyi olur diye düşünyorum. önce hedeflerin..... gelsin... sonra aşk.... sevgili.. Yinede hayat senin.. ben Haydi kızlar okula yada Kardelen vakfında çalışmıyorum he Eğitime %100 destek
Senİ Nİyemİ ÇaĞirmadimm Hiimm ÜzÜldÜn MÜ Yoksa Oy Oy Oy Geldİn İŞte Sen Benİ GÖrÜr Gelİrsİn Dedİm Bende Aramizda Teklİİfmİ Var buyur Gel Ya
10-12-2006, Saat: 09:53 PM <
madem ısrar ettingelim )))))))))
ben acım yemek yiyecem falla görüşürüz
Oooo Ama Yaaa Oldumu Neden Yemedİn Mİ Daha Sennn Neyse Tamam Sen Ye Sona Gel Tamam Mi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 16 Ziyaretçi