Yokki :$ Sadece Sor diycenmi die merak ettim dundn sonra gerci zaman asimina ugramasin die hemencik yazdin Seni seniii
Gececiler Bölümü
|
04-23-2008, Saat: 02:44 AM <
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yokki :$ Sadece Sor diycenmi die merak ettim dundn sonra gerci zaman asimina ugramasin die hemencik yazdin Seni seniii derim tabii ama o merak dünde kaldı bitti gitti evet tabii baktım soru gelcek hemen dedim sor diyee dikkat ediyorum artık
04-23-2008, Saat: 02:45 AM <
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben konuya fransız kaldım arkadaş bana soru sorucaktıı ama sor demeye geç kaldımm o kadar dedim söyle diye söylemedii merak ettim çatlicaktımm yinede söylemedi soru zaman aşımına uğramış bugünde beni deniyoo
04-23-2008, Saat: 02:47 AM <
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun sağolll senindee ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaş bana soru sorucaktıı ama sor demeye geç kaldımm o kadar dedim söyle diye söylemedii merak ettim çatlicaktımm yinede söylemedi soru zaman aşımına uğramış bugünde beni deniyoo hımmm anladımm şimdii.ne sorcaksa merak ettim Özelden bana yazsın
04-23-2008, Saat: 02:47 AM <
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm anladımm şimdii.ne sorcaksa merak ettim Özelden bana yazsın hadi bakalım 2 olduk ama sana söylerr bana söylemez |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 84,791 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 158 Ziyaretçi