arkadaşın mutluluğu daha önce gelir ama arkadaşda senin verdiğin değeri hak ediosa ama
senİn MutLuLuÄžun mU yOkSa aRkAdAşInıN MI???
|
09-15-2007, Saat: 05:46 PM <
Arkadasima göre degisir ...
Ama cok sevdigim birbirimizin dilinden anladigim bir arkadasimsa Tabii ki arkadasimi secerdim
09-15-2007, Saat: 08:55 PM <
y£şim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşın mutluluğu daha önce gelir ama arkadaşda Ewet Aynen
benim sevdiğim kimi seviyor arkadaşımı m?ı beni mi? eğer arkadaşımı seviyorsa aralarından çekilirim amaaaa beni seviyorsa...........
09-29-2007, Saat: 12:11 AM <
Dostluk ,
Sevgi gibi emek ister .. Emek var ise yüreğinde dost olana dost çokdur . Dostluğun pekiştiği anlamda budur . Olanı olduğu gibi kabullenmek . Sevg ...
04-25-2008, Saat: 10:12 PM <
ben askım için, arkadasımı satardım. bana böyle birsey yasattıgı içinde, askımı yarı yolda bırakırdım! sonrada ikisindende olurdum rahata cıkardım en azından
benim başıma böyle bişe geldi ... benim hoşlandığım çocuktan en yakın arkadaşımda hoşlanıyomuş ama benim haberim yok ..çocuk gelip bana ben seni seviorum dedi ben cvp vermemiştim gidip arkadaşıma söyleyicektimki bana seni seviyorum dedi neyapıyım die ben tam konuşacakken arkadaşımla sana önemli bişe söyliyicem dedi dedim tamm ilk sen söyle bana teklif eden çocuğu sevdiğini söyledi ... şok olmuştum dahada bişe söylemedim çocuğun teklifini de kAbul etmedim AMA HİÇ pişmn değilim ...şuan arkadaşımla hala görüşüyorum ama ikisiNinde olanlardan haberi yok ama o hala o çocuğu bana anlatıoo.. BENDE DİNLİYORUM neypıyım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Giremediğin GönüL Senin DeğiLdir... | CaNaT | 1 | 654 |
11-06-2009, Saat: 12:14 PM Son Yorum: gülay |
|
Ayna Senin Elinde | GUN IŞžIÄžI | 0 | 662 |
09-29-2009, Saat: 11:25 AM Son Yorum: GUN IŞžIÄžI |
|
Senin dosttun var mı ... ( Hakiki DosT ) | €BeRimSin | 29 | 3,451 |