Ben Seni BöyLede Ya$aRim
GüzeL YüzLü SevdiGim
HiSSettiGimi HiSSettiGinDe
Tek yiLdizim Son Baharim derim .. (ne saçma)
GüzeL YüzLü SevdiGim
HiSSettiGimi HiSSettiGinDe
Tek yiLdizim Son Baharim derim .. (ne saçma)
Gizlim, Saklım benim Yasaklım
|
04-27-2008, Saat: 04:23 AM <
Ben Seni BöyLede Ya$aRim
GüzeL YüzLü SevdiGim HiSSettiGimi HiSSettiGinDe Tek yiLdizim Son Baharim derim .. (ne saçma) Gel hadi sevincim ol artık Yarınlarıma neşe ol Benim mutluluğum ol Gizlimden çık gerçeğim ol ..
04-27-2008, Saat: 04:33 AM <
biLsen içimDen GeçenLeri
BekLermiydin haLa ? Tut DeSem eLLerimi Muhtaçmi$im Gibi DeiLde YanLizLigimi PayLa$an AnLamim oLurmuydun ?
Olurdum ya olmazmıydım
Sen yeter ki de bana Bir gelsen bin gelmezmiyim sana Sen sadece de bana ...
04-27-2008, Saat: 04:42 AM <
anLatSam keLimeLer YeterSiz
Sevgimi HarfLerLe anLatamiyorum DeneDimDe BoCaLiyorum daha Ne YapSam biLmiorm ..
Ne yapsamda anlaman lazım
Seni seviyorum var mı bundan kaçışın Ruhuma işlemişim seni Görmüyormusun beni ... Gizlim, Saklım benim Yasaklım
:k: ѕαкℓıмѕıη Adını sakladım kendime, kimse bilmesin Sadece bende kalsın, gizlimde kalasın Sen benim yasaklımsın Öpüpte kokLayamadigim ... siirlerimde deiL ruyalarimda heceledigimsin Gamzelerinde KayboLdugum AskinLa yanip Tutu$tugum GizLi sevdamSin benim ... €zBeRimSin İçimde büyüttüğüm aşkımsın Yüreğime Saklayıpta adını söylemediğimsin Gizlim, saklım, yasaklımsın .. Sen benim Gizli Sevdamsın .. ѕαкℓıмѕıη Sen benim Gizli askimsin Günümün Günesi Karanlik Gecelerde yol gösterensin Sen benim Kaderimsin Alnima yaziLan Kimseye Göstermedigim Okutamadigim Sadece Yüregimin bildigi GizLi sevdamsin ... €zBeRimSin Yüreğimde yarası gizlimsin Kimselere ismini söyleyemediğim Tek gizlimsin ѕαкℓıмѕıη Sen benim, İmkansız olan aşkımsın. Gözümüm önünde olup da, Bir türlü erişemediğim. Sesini duyup da, dokunamadığımsin. €zBeRimSin Gecelerimin aydınlığınsın Yüzümün neşesi Varlığımın tek sahibisin Benim meçhulum, gizlimsin .. ѕαкℓıмѕıη Birshey Var Sende Adini Koyamadigim DiyemediGim, sırrına eremediGim Tek HeyCanim SonSuz MutLuLugum Kendi Dünyama Sigdirdigim .. €zBeRimSin Hayallerimde ufkum ile paylaştırdığım bir sevda bu Sadece sensin bunu tek sevdası kanunu Özlemimle büyüttüğüm aşkımın hevesi Duygularımın tek düş perisi .. ѕαкℓıмѕıη Kaçmak istesemDe Kaçamadigim Her ZerreSine Hayran Oldugum YokLugunda VarLigini Yasattigim Tek Sebebim iLk HeyCanimSin .. €zBeRimSin Dokunamayıpta koklayamadığım Son gerçeğim, ilk tutuklumsun Adını yüreğime Sakladığım Olmazsa olmazımsın .. ѕαкℓıмѕıη Gözlerine bakmaya doyamadığım SevdaSindn PerPeriShan oLdugum Her an yanımda olup da Hiçbir zaman Dokunamadigim ImkanSiz Askim tek Umudum .. €zBeRimSin Resimlerinle kendimi avuttuğum Rüyalarımın doyumsuz mutluluğu İmkansızım herşeyim Tatlı bakışlı kır Çiçeğim .. ѕαкℓıмѕıη GerçekLigi taddigim YanLizLigi HayaLinLe avuttuGum eSSiz MutLuLuGum Tek GerçeGim .. €zBeRimSin Duygularımın Tercümanısın Gizlimmsin, saklımsın Yüreğime kazıdığım Aşkımsın .. ѕαкℓıмѕıη RüyaLarimin Tek PrenSi Umudugum Son haLi Ya$amamin HeveSi GüzeL SözLü Yarim .. €zBeRimSin Umut kapımın Prensesi Geleceğimin düşüsün Gerçeklerimin ilaçı Hastalığımın şifası sensin .. ѕαкℓıмѕıη YüreGime SarDim SaKLadim Seni SakLimSn imkanSiz Yarim GeL DemeyeCegini biLe biLe BekLeyeninim Bende .. €zBeRimSin Nasıl anlatsam bendeki aşkı Söylemeye dilim yokki Olsun yine yazdım seni kendime Gizlimsin sadece bende .. ѕαкℓıмѕıη biLmezSin içimde kopan FirtinaLari Ya$iorum Seni Senden haBerSiz bi bakSanda GörebiLSen NasiL çarPar bu KaLp Sen Sen Diye .. €zBeRimSin İçimdesin her zaman, benimlesin Ne zaman haykırsam sana bilmemekteyim Aşkın bende bir ömür Ömür boyu seninleyim Sakladım seni yüreğime İsmin sadece iki hece .. ѕαкℓıмѕıη Ben Seni BöyLede Ya$aRim GüzeL YüzLü SevdiGim HiSSettiGimi HiSSettiGinDe Tek yiLdizim Son Baharim derim .. €zBeRimSin Gel hadi sevincim ol artık Yarınlarıma neşe ol Benim mutluluğum ol Gizlimden çık gerçeğim ol .. ѕαкℓıмѕıη biLsen içimDen GeçenLeri BekLermiydin haLa ? Tut DeSem eLLerimi Muhtaçmi$im Gibi DeiLde YanLizLigimi PayLa$an AnLamim oLurmuydun ? €zBeRimSin Olurdum ya olmazmıydım Sen yeter ki de bana Bir gelsen bin gelmezmiyim sana Sen sadece de bana ... ѕαкℓıмѕıη anLatSam keLimeLer YeterSiz Sevgimi HarfLerLe anLatamiyorum DeneDimDe BoCaLiyorum daha Ne YapSam biLmiorm .. €zBeRimSin Ne yapsamda anlaman lazım Seni seviyorum var mı bundan kaçışın Ruhuma işlemişim seni Görmüyormusun beni ... [SIZE=6]ѕαкℓıмѕıη & €zBeRimSin [/SIZE]
kimselere anlatamadığım
bakmaya kıyamadığım yüreğimde hep sakladığım gizlimsin yasaklımsın benim teşekkürler canım çok güzeldi... yüreğin dert görmesin
04-30-2008, Saat: 05:10 PM <
tek kelimeyle mukkemmel
soyleyecek birsey bulamiyorum harika olmus |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
benim sitemim | dj_cansel53 | 1 | 459 |
04-15-2022, Saat: 04:28 AM Son Yorum: wildfang |
|
benim sitemim | dj_cansel53 | 5 | 625 |
04-15-2022, Saat: 04:26 AM Son Yorum: wildfang |