Ben Bıraktım..Bu Sızın kacıncı Ayrıcalık Talep Etmenız...
biraz abarti olacak ama :$
|
04-28-2008, Saat: 12:55 PM <
sersi sen modmusun hayir ilgilimisin hayir bu konu ilgiliye acildi ilgililer ilgilensin lutfen deisirse ne ala deismesse yapilacak birsey yok ?
BIZ ZATEN HAKSIZLIK TALEP ETMIYORUZ HAKKIMIZ OLAN BISEYI ISTIYORUZ OLECEK DEILLER YA DEISSELER ARTI IKI KERE NICK DEISEN HIC YOK SANKI BU FORUMDA !!!
04-28-2008, Saat: 12:56 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Bıraktım..Bu Sızın kacıncı Ayrıcalık Talep Etmenız... Ahahaha sanki taLep ettikde oLdu + ben bu konuda bir ayriCaLik Görmüyorum ... ArkHe-ZeCh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi sen modmusun hayir ilgilimisin hayir bu konu ilgiliye acildi ilgililer ilgilensin lutfen deisirse ne ala deismesse yapilacak birsey yok ? Bana Trıp Atma.. Ben Degısmıcek Dıyosam Degısmıcezk... hele senın kı hıc degısmıcek.. ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahahaha sanki taLep ettikde oLdu OlabıLır görmek ıcın bakmak gerekır...
04-28-2008, Saat: 01:04 PM <
Eski:Esra-ýþýk
Yeni:BÝR_YAÐMURDA Eski : BÝR_YAÐMURDA Yeni : Yorgun Yürek Eski:_LaNeTh Yeni:MaThPaCEski: Mathpac Yeni: By LaNeTh bunlar deismesi icin yeterli kanit bence sersi sen kimsinki modlar sana ayricalikmi yapior yada sen bu forumda kiyaklimisin ne alaka deisecek sende goruceksin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
avatar biraz büyük görünsün.... | HIÇKIRIK | 49 | 2,898 |
01-29-2008, Saat: 09:44 AM Son Yorum: HIÇKIRIK |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi