€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Of cıLdıRcam JokeR 1 , sen 2 sin seRsRi .
akLınız neRde anLamıoRm
Bida koyma buna kaLpim dayanmas Hasannnn .
Benim yüreği güzel arkadaşım istemiyorsan bakmazsın olur biter.
Ben Yepyeni.
|
05-01-2008, Saat: 05:53 PM <
€kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Of cıLdıRcam JokeR 1 , sen 2 sin seRsRi . Benim yüreği güzel arkadaşım istemiyorsan bakmazsın olur biter.
05-01-2008, Saat: 05:55 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızım Sen demedın mı bı daha mı koycan dıye ondan dedım : HeR Lafımı baska yeRLeRe cekiosunuz konusmıcam daha hoh İciin cok fesatt seRseRiiii Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim yüreği güzel arkadaşım istemiyorsan bakmazsın olur biter. Düsünememiştm saoL Hasann . €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HeR Lafımı baska yeRLeRe cekiosunuz konusmıcam daha hoh :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Konus vaLLA senden ıyı maLzeme cıkıyo :yikildim::yikildim::yikildim:
05-01-2008, Saat: 05:57 PM <
Hasan ismimi pek kullanmam ama hangisi hoşunuza gidiyorsa siz onu kullanın.
bana da tum kızLa rKartaL der..
Coks exsı bı adım var ondandır
05-01-2008, Saat: 06:03 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Hooh sana SeRsRi . ayıP ayıP daLqa qecmesene benLen €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hooh sana SeRsRi . Benım rengım kırmızı demı ırem :yikildim::yikildim:
05-01-2008, Saat: 06:10 PM <
dalga geçmek adet olmış forumda lütfen arkadaşlar İREM veya bir başkası dalga geçemeyin kızmak gibide algılamayın ben sadece dalga geçmekten hoşlanmam size yapılmasından hoşlanmadığınız hiçbir şeyi başkasına yapmayın.Ben hepinizi çok seviyorum.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İşte Tekrar Ve Yepyeni ben | *Asİ-yÜrEk* | 12 | 822 |
03-13-2008, Saat: 01:28 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
Yeni Yeni Yepyeni | *Asİ-yÜrEk* | 14 | 1,032 |
03-10-2008, Saat: 10:11 PM Son Yorum: hatice |