Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benım rengım kırmızı demı ırem :yikildim::yikildim:
Suss suss pisLiqq
KonusmuoRm senLen muhattabım deiLsn aRtık hohh
Ben Yepyeni.
|
05-01-2008, Saat: 06:12 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benım rengım kırmızı demı ırem :yikildim::yikildim: Suss suss pisLiqq KonusmuoRm senLen muhattabım deiLsn aRtık hohh €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Suss suss pisLiqq Irem..Yapma bunu bana :yikildim::yikildim:
05-01-2008, Saat: 06:18 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Irem..Yapma bunu bana :yikildim::yikildim: Dett pisLiq bndn mazeme cıkmasa konusmıcan biLee hohh Kendine mazeme cıkan ba$ka kızLaR buL hıh . €kim Rüzqarı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dett pisLiq SenınLe Konusmayan öLsun be Iremım :yikildim::yikildim: Msn adresımı atıyorum hemen geL..:yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Irem..Yapma bunu bana :yikildim::yikildim: serseri YaRGıÇ canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:serseri YaRGıÇ Bu ne demek abı..
05-01-2008, Saat: 06:26 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dalga geçmek adet olmış forumda lütfen arkadaşlar İREM veya bir başkası dalga geçemeyin kızmak gibide algılamayın ben sadece dalga geçmekten hoşlanmam size yapılmasından hoşlanmadığınız hiçbir şeyi başkasına yapmayın.Ben hepinizi çok seviyorum. Lütfen.Arkadaşlar.
05-01-2008, Saat: 06:29 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SenınLe Konusmayan öLsun be Iremım :yikildim::yikildim: HaRßi cok pisLiqsin sen yha Uyus $ey |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İşte Tekrar Ve Yepyeni ben | *Asİ-yÜrEk* | 12 | 822 |
03-13-2008, Saat: 01:28 AM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |
|
Yeni Yeni Yepyeni | *Asİ-yÜrEk* | 14 | 1,032 |
03-10-2008, Saat: 10:11 PM Son Yorum: hatice |