ama pemboşşş 24 kişilik sınıftan 13 ünü sınıftan attı... burda bı anormalık yokmu???
Nick Mi?avatarmi? Imzami?
|
05-02-2008, Saat: 10:26 AM <
biLemiyCem anormaL mi deiL mi .. ama Bo$u bo$una atmami$tir kimbiLir Adami naSil çiLeden çikardiniz ..
Hiç Sinavda, Arkada$a soru soruLur mu ? Grup haLinde mi çaLi$ioSunuz Siz .. TembeLLer noLCak (: >>> imZa
bı kere hoca karı hem o kadar zor sormasaydı bızde bunlara gerek duymasaydık kendı çok zorluo valla! sınıftakı erkekler karıyı dövcekler bıgun ama hadı hayırlısı.... stajer hocadan ne bekelrsın! otorıte kurmaya calsıo güya üstümüzde.... ka... karı.. hh
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bı kere hoca karı hem o kadar zor sormasaydı bızde bunlara gerek duymasaydık kendı çok zorluo valla! sınıftakı erkekler karıyı dövcekler bıgun ama hadı hayırlısı.... stajer hocadan ne bekelrsın! otorıte kurmaya calsıo güya üstümüzde.... ka... karı.. hh
05-02-2008, Saat: 10:30 AM <
Selin :) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bı kere hoca karı hem o kadar zor sormasaydı bızde bunlara gerek duymasaydık kendı çok zorluo valla! sınıftakı erkekler karıyı dövcekler bıgun ama hadı hayırlısı.... stajer hocadan ne bekelrsın! otorıte kurmaya calsıo güya üstümüzde.... ka... karı.. hh :hayir::hayir::hayir::hayir: Hiç taSvip etmeDim KeLimeLer kuLLanMi$Sin ne aip Bayan mi Bay mi Onu ben BiLemezdim demi SöyLemen qerekirdi Ba$ta ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı::hayir::hayir::hayir::hayir: YukLenme CocukLara .. Ogrencı Hern Ne oLursa OLsun jhakLıdır Eger Sınıftan AtıLıyorsa ScLu Ogrencı DegıL ogretmendır |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
en karizma nick kimin? | bebiS | 259 | 8,251 |
07-30-2008, Saat: 02:01 PM Son Yorum: nry8 |
|
ALTAKİ üyeye yeni nick bulun | korkusuz | 41 | 3,264 |
06-30-2008, Saat: 04:01 PM Son Yorum: Son Noktam |
Konuyu Okuyanlar: 780 Ziyaretçi