ben dn pant. qömlek aldım
bqnde ayakkabı aldm
yarına siqara Param biLem kaLmadı
bqnde ayakkabı aldm
yarına siqara Param biLem kaLmadı
en son ne zmn aLşwrş yaptn ?
|
05-04-2008, Saat: 09:30 PM <
ben dn pant. qömlek aldım
bqnde ayakkabı aldm yarına siqara Param biLem kaLmadı PesmisT GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok cnm onu haftaiçi aLcam dün qiysi fLn aLdmHafta içi mi aLcaksın aa o zaman hafta içi Keşana geLiosun bana da haber ver okLu kırarım beraber gezeriz
05-04-2008, Saat: 09:32 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hafta içi mi aLcaksın aa o zaman hafta içi Keşana geLiosun bana da haber ver okLu kırarım beraber gezerizben qeLdqimde sen qitmi$ oLursun The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben dn pant. qömlek aldımpantç gömLek mi nie ki miley13: tühh çoq yazık bak çcğn sgra parsı kalmamş ohh canma cim com içemein bikerede o zıkkımı PesmisT GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben qeLdqimde sen qitmi$ oLursunönemLi deiL kaLırım dönmeme greq yoq ama eğer istemiosan tabi anlarm miley13:
05-04-2008, Saat: 09:34 PM <
i$yerinde Resmi TakıLcakmısım bundan sonra Yasak qeLdi spor qiyinmeye
ben o zıkkımı icmeince biqün herkzle papaz oLuyorm
05-04-2008, Saat: 09:35 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önemLi deiL kaLırım dönmeme greq yoq ama eğer istemiosan tabi anlarm miley13:öLe bi$e mi dedimm a$k oLsun The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:i$yerinde Resmi TakıLcakmısım bundan sonra Yasak qeLdi spor qiyinmeyehmm çalşıomsn sen ? desene okuL derdi yoq ohh ne güseL ysadece biqünse sorun yoq
05-04-2008, Saat: 09:39 PM <
çaLı$ıyorm taßi .)
Biqün icmediqim zmn biqün papaz oluyorm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|