öL desen, öLsemm...
|
05-07-2008, Saat: 02:57 PM <
USUYORUM..OZLUYORUM..ASLINDA HERGUN SANA OLUYORUM…
Her olum bir dirilistir..Guzel gunleriniz mutluluga dirilis olsun.. Hos paylasimlar olmus emeklerinize saglik..Tesekkurler... Bir valiz dolusu kimsesizliği sırtlanmaktı
sana gelmek; kente bırakılan yalnızlıkları umuruna bile almadan… Yalnızlık basamak olurdu kimsesizliğime ve sen kimsesizliğim olurdun. Gelmek alacanın beyaza döndüğü bir gülümseyiş, gitmek akşam kızıllığı kaplı bir ağlamaktı senin yüzünde ve sana her bakışta basamak basamak tırmanırdı gözyaşlarım yerçekimine inat gözlerimden gözlerine. ......
Bazen bir kaçıştın sen. İçinin duvarlarına
suçumu haykırdığım. Kaçandım..Tanıktın.. İs rengi sesin ihbar ederdi beni, kimseler duymazdı… Ve ne zaman sana baksam gözlerimden avuçlarıma kusuyorum geçmiş diye içime kilitlediklerimi. Siyah beyaz hayaletler dans ediyor hayat ayamda. Müzik kırgın, gitar ağlamaklı… K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:USUYORUM..OZLUYORUM..ASLINDA HERGUN SANA OLUYORUM… Bu güzel dilekleriniz için ben size teşekkür ederim aslında.. Yorumunuzla güzelleşiyor konular.. Zaman ayırıp okuduğunuz ve kayıtsız kalmadığınız için sağ olun.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Öl Desen Ölmez Miyim? | d€n!z kısı | 4 | 627 |
05-16-2007, Saat: 05:19 PM Son Yorum: d€n!z kısı |
|
Benimsin Desen !!!!! | HASRETİM | 10 | 1,033 |
04-19-2007, Saat: 03:10 PM Son Yorum: HASRETİM |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi