_PssmsT_aLoNe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SapıkÇa oyun Diee Sen DeDiiN kie Hemen ßize Çamur Admanike c.ronaldo eşofmanlarım var
HaLa okuL formaSıyLayım gri ßi eteK LiLa qömLek :S Koyu LaviceRT HırKa Siyah Çorap :S:S
heee sapığım nevar
Ne Renk Giyindiniz?
|
05-07-2008, Saat: 05:03 PM <
_PssmsT_aLoNe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SapıkÇa oyun Diee Sen DeDiiN kie Hemen ßize Çamur Admanike c.ronaldo eşofmanlarım var heee sapığım nevar
05-07-2008, Saat: 05:05 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nike c.ronaldo eşofmanlarım var DövSeyDin...:S SanaL Dayak atÇak Şuna ßak [NasıL oluosa o ? :S:S] yok ßişi....:S
05-07-2008, Saat: 05:35 PM <
siyah ceket
kırmızı-siyah tişrt siyah kot kırmızı çorap 2siyah 1 kırmızı küpe 2 siyah deri bileklik gri kolye _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:19 mays çalşması wrdı.sey nerde oldunu filan sormadim makaj yapip yapmadinida sormadim ne renk GIYINdini sormustum ben gene siyahlardayim
05-07-2008, Saat: 06:00 PM <
Beyaz qÖmLek Siyah Pant. KAhwerenqi Ayakkabı Kemer saat
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sey nerde oldunu filan sormadimayrntlı yazn dediin içn anlttm.ayrca nerede olduumu da söleme gereği duydm çnkü normlde kot fln giyerm eşofman gydiim içn açklama yaptm
sadece altım da asortman var ..:9 ustumde penye menye yok vucudumu sergılıyorum badı calısıyoru arada sınav cekıyorum o yuzden
05-09-2008, Saat: 01:05 PM <
okul eteği gri
sarı montumsu bişey beyaz ayakkabı gömlek(beyaz) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|