The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
baska neyime bakıcaklar ayol
ehuehuehueh Ewocum
bana tip tip æakan erkekLere uyuz oLuyorum....:D
|
05-08-2008, Saat: 12:56 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ehuehuehueh Ewocum
Sende O kadar güzel olmasaydın, tabi bakarlar
Elime bi yerden foton geçti çok güzelsin maşallah koyayımda herkes görsün seni Ben olsam bende bakardım bi kere değil 1000 defa offf offf offf Ölürüm beee sanaaaaa :yikildim: SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:All Benden O Kadar Sanki Hic Kadin Kiz Görmemis Gibi Bakiyorlar Sanki Az Daha Yaklasan Yicek... çalıştığım yer erkekrin boL buLunduğu yer hangisne yetişecem €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sende O kadar güzel olmasaydın, tabi bakarlar ben bukadar güzeL değim ki:yikildim: ya ne güzeLiği çirkinin tekiyim bana göre bazı kişiLer demyeyim herkez güzeL oLduğumu söyLer ama: benim ölmeye değmez biryimmhem herkez öLüyop bana zaten
olelerini kıllı gobekli pala bıyıklı kro tarzı bi adamın karsında yurutecen..d
''bi gün eLLimden bi kaza çıkacak zaten hapisanLere dü$ersem ziyaretime geLin tmmki öyLe oLur zaten ßir gün nerden geLdiysem buraya ''
:yikildim:merak etme anca beraber kanca beraber Bende bu yüzden katil olup gazeterin 3.sayfasına çıkıcam Cinnet geçiren kıs die
onların baktıklarını görebiliosan sende onlara bakıosndur ki baktıklarını göresin:S:S
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,031 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 851 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 735 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |