Konuyu Acan Içindi Arkadaşim
bana tip tip æakan erkekLere uyuz oLuyorum....:D
|
tmm o zaman ama onada hak vermek lazım istermez baktıklarını farkediordur bu yüzden onunda onlara baktığı anlamına gelmez sanırım tabi bu benim düşüncem
tmm beraber katiL oLaLım barbie
ya ben sadece babamve amcam yaşındki adamLarın tip tip bakmasına sinir oLuyoum gökhan asya onLara bakmıyorum ama tam kapıdan girince gözüküyo hem sen bakmasanda ben aLıyorum onLarın baktıkLarını tam yanıma geLiyoLar bide sıkıştırmak için:S ya genç oLsa neyse ama bunLar evLi adamLar ne bakarLar genç kızLara hiç utanma yok ya:S
GençLer bakabilirii yanii Yok ben kesin tek başıma hapisaneler düşücem korkum orda kimsenn sahip çıkmamasıı yoksa coktan katil olmuştum :kizgin:
Hapisanenn ağası ben olcam ve Deniz sölim baştan _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GençLer bakabilirii yanii Yok ben kesin tek başıma hapisaneler düşücem korkum orda kimsenn sahip çıkmamasıı yoksa coktan katil olmuştum :kizgin: ayıpsın barbiem ben ne güne druorum ben sana sahip çıkarım hep destek tam destek
evet şekerim gençLer bakabilir ama karizmatik oLan gençLer diğerLerini defoL gitsinLer birlikte öLdürüz kız merak etme
ya o hapisanede ağa varsa kız
Koğuşu ikiye ayırırım heaa Beni yağla balla beslerler satenn Irz düşmannarını öldürcem
Saol abii hep destek tam destek |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
iş yerindekilerine uyuz oluyorum:) | €stapitipiti | 11 | 1,031 |
04-13-2022, Saat: 05:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
Vatanımız için canını feda eden şehitlerimize duyarsız olan gençliğe UYUZ oluyorum | PaPaTYa_PReNSeS | 6 | 651 |
04-12-2022, Saat: 12:08 AM Son Yorum: wildfang |
|
Adimin Kullanilmasina çok çok Uyuz Oluyorum | senem albayrak | 9 | 851 |
04-08-2022, Saat: 02:48 PM Son Yorum: wildfang |
|
hem gıcık, hem uyuz, hemde deli oluyorum... | gaye sultan | 5 | 971 |
04-07-2022, Saat: 01:03 AM Son Yorum: wildfang |
|
ya bak giderayak uyuz oldum | bilgeis | 4 | 735 |
04-06-2022, Saat: 09:54 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi