Zararlı Alışkanlıkların kazanılmasında ailemi daha etkildir çevre mi?
Anket Başlığı: Zararlı Alışkanlıkların kazanılmasında ailemi daha etkildir çevre mi? |
|||
Aile | 4 | 28.57% | |
Cevre | 10 | 71.43% | |
Katılımcı sayısı: | 14 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Zararlı Alışkanlıkların kazanılmasında ailemi daha etkildir çevre mi?
|
05-10-2008, Saat: 10:35 PM <
herikiSide
ama daha çok çevre sonuçta aiLe senin için fedakarLik yapip Yaninda zararLi aLiskanLikLarini yapmayabiLior
Hayatımda herseyı gordum.. bı cok arkadasımda oldu bu sekılde..
Esrar Icenıde Adam oLdurenıde.. Uyusturucu satanıda..Ickı Icenıde..Sıgara Icenıde.. Ama Hayatımda..ne ıckı Ne Sıgara..Agzıma Surmedım.. Bence Hersey Sızde BasLar Sızde Bıter..Eger Sız Bısey Yapamıyosanız AıLenız Sıze ıyılıkte kotulukte edemez.. ben kendınız de bı ter dıyorum.. Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayatımda herseyı gordum.. bı cok arkadasımda oldu bu sekılde.. SANA KATILIYORUM ARKADAŞIM AMA AİLE TEMELİ COK ÖNEMLİ
ßenceDe ki$ide biteR.Ama qünümüzDe heRkes kendi ßenLiğinin dı$ında özenti kişiLikLer oLmaya ba$Ladı.bu yüzDen De herkes kendini bırakıp ba$kaLarı oLma derdinde oLduundan yakınındaki herkes ßunDa etkiLidiR...
qéNéLLikLé çéwRé çnKüm nDn dRsniz zaRaRLı aLşkNLkLr Lisédé ßaşLaR ( yaNi kıSaCaSı érqnLk dÖnMindé diim ) işté ßu ßakıMa ßakıLaRk érqnLk dÖnMini düşüNéRk cwp wérck oLuRsnz oLuRsm taßikidé çéwRé wé uNutMdN Serseri127 aRkdşıMda katıLdqıMı söLémdN édémicm
05-24-2008, Saat: 09:11 AM <
ßenm Oturduqum yerde adamLar Esrarı satmıyor biLe.Herkez kendi yeti$tirip iciyor.
aLkoLü su qißi iciyolar.HırsızLık Adam öLdürme yaraLama hepsinin tam ortasında Büyüdm bende.Ama qÖzLemLediqim KadarıyLa Bu yoLLara dü$en AdamLarın hepsinin aiLesiyle arasıı bozuk..birinin babasıyla birinin annesiyle..Ama Hpsi Aile icin sorun ya$ıyo.O yüzden Ben aiLe diy0rm. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sizce erkeklermi daha kıskanç kadınlarmı?? | yaraliyureq | 23 | 1,458 |
04-13-2022, Saat: 04:51 AM Son Yorum: wildfang |
|
|Hangi şehrin kızları daha güzel| | experiance | 10 | 545 |
04-10-2022, Saat: 11:39 AM Son Yorum: wildfang |
|
Erkeklermi daha ?ok terk eder kad?nlarm?? | Dr.Love | 31 | 1,720 |
04-03-2022, Saat: 06:43 PM Son Yorum: wildfang |