bende memnun oldum evet çalışıyorum iş güç işte sıkıntıdan patlıyorum bugün........
Garip Sohbetler
|
vay be ortak düşünce yapısına sahip bir insan aynı durum fazlasıyla mevcut bendede....
Valla ne yapmalı istifa etsen işsizsin zaten işsizlik diz boyu en iyisi sesini çıkarmadan çalışmak.....
10-16-2006, Saat: 11:23 AM <
Evet Mecburen Sesİmİ Çikaramiyorum......eeee Anlat Sen Neler Yapiyorsun....benİmkİ Çİle Zaten Kocaman BÖlge MÜdÜrlÜĞÜ İle UĞraŞiyom......
koca bölge müdürlüğü he valla benim işim aslında tam olarak bu akşama kadar yazmak aslında bilgisayar başında teknisyenlik yada telefonla işte ama eskiden böyle değildi ya hareketliydik.fotoğrafçılık yapıyordum...
:yikildim: :yikildim: burada sohbet mi ediniyo :yikildim: :yikildim: ba?l?kta ?le yaz?yodu dald?m .b?lmedim yaw bi?eyi nese tan???p kayna??m ben yawmiley31: miley31:
desene başımıza bela aldık seni :yikildim::yikildim::yikildim:hadi tanış kaynaş kaynat bakalım:yikildim:
10-16-2006, Saat: 11:43 AM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:koca b?lge m?d?rl??? he valla benim i?im asl?nda tam olarak bu ak?ama kadar yazmak asl?nda bilgisayar ba??nda teknisyenlik yada telefonla i?te ama eskiden b?yle de?ildi ya hareketliydik.foto?raf??l?k yap?yordum... h?m g?zel senin i? ya neden b?rakt?n bana verseler foto?raf makinas?n? manyak foto?raf ?ekerim......tabi kendi fotomu...... dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hım güzel senin iş ya neden bıraktın bana verseler fotoğraf makinasını manyak fotoğraf çekerim......tabi kendi fotomu...... ya bırakmak gerekiyordu o yüzden bıraktım işte hani senin fotoğraflara baktımda gerçekten fotoğraflarını çekmekte çok keyif verici olurdu her zaman güzel objeler yakalanmıyor fotoğraf çekmek için.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 239 Ziyaretçi