MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h????????m bundan sona sana yarg?? dede dicemmmmm hehehheehehe
bu arda sorun de?illllll.......:p :p
kafana bastonu yersen g?r?rs?n
ehi ehiehieihieih
sultan torunun kafas? yar?ld?
Garip Sohbetler
|
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h????????m bundan sona sana yarg?? dede dicemmmmm hehehheehehe kafana bastonu yersen g?r?rs?n ehi ehiehieihieih sultan torunun kafas? yar?ld?
10-16-2006, Saat: 12:54 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kafana bastonu yersen g?r?rs?n HEHEHEHHE YAFFFFF KAFAMMMI YARDINNN DEDE DEDE DEDE DEDE DEDE DEDE DEDE .....................................................miley36: miley36: miley36: miley36:
bitttiiiiiiiiinnnnnnnnnn seeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnmiley7: miley15: miley18: miley18:
Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh ehiehiehieiheihieih korktun dimi ?f ya karn?m ac?kt? ya
10-16-2006, Saat: 01:00 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bitttiiiiiiiiinnnnnnnnnn seeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnmiley7: miley15: miley18: miley18:HHEHEHEHEH DEDE...KAFİR MİSİN BEN ORUÇUM NE YEMEĞİ DAHA AKŞAMA ÇOKKK VARR EHHEHEHEHEHHEHEmiley1: miley1: miley1: DEDEMMM ÇILDIRDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII......
neeeeeeeeee diyon kız ne kafiri
töbe töbe bende orucum ama tutmayan kafir diye birşey yok nese sen hala dede diyon he nirde benim bastonum
10-16-2006, Saat: 01:03 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neeeeeeeeee diyon k?z ne kafiri TAMAM DEDE DEMEM B? DAHA AMA SENDE ACIKTIMMM DEME G?NAHHH.....HEHEHHHH DEDEME AKIL VERD?MMMMMMMMMMMMMM.......miley4: miley4:
10-16-2006, Saat: 01:03 PM <
Kis
BÖcÜk HoŞgeldİn Bİzİmkİlerİ Bİlİyon Ondan Kayboldum...........
10-16-2006, Saat: 01:04 PM <
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KisB?LYOMM B?C???MMM LAA B? MSN A??? B?DE
Ooo Herkes ToplanmiŞ Buraya Kaldik İkİ Kuzen Arasinda İyİ Mİ
Sultan Kis Akil YaŞta Dİİl BaŞtadir |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|