Bende akıllı adamım vesselam bi bakışta anladım
Garip Sohbetler
|
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DEDEDEDEDEDEDDEDEDEEDDEDEDEDEDEDEDEDD :yikildim: :yikildim: :yikildim: biri durdursun:yikildim::yikildim::yikildim: dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bo?ver Atlasin Ya.......... bu ne sevgi bu ne ad?n? bile koyam?yorum Sulatan atlama k?s bence kuzenini d?f sen:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-16-2006, Saat: 01:17 PM <
Yaaaaaaaaaaaaa Atlasin MiŞŞ AÇtin Ama Msnn Hehehehhe Nese ArkadaŞlarr Benİm Yarim Saatlİkkk Bİ İŞİŞm Var Bennn GÜsel GÜsell KaÇarrrr Kendİnİze İİ Davraniinnnnnnn Byssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
ii bakalım hadi sana kolay gelsin kaçma Allah ın izniyle git:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
10-16-2006, Saat: 01:18 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu ne sevgi bu ne ad?n? bile koyam?yorum Sulatan atlama k?s bence kuzenini d?f sen:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: YAFF BAKMA SEN ONA ?L?MM D?Y?NCE DAYANAMADII A?TII HAD?? NESE BYSSSSSSSSSSS DEDEC???MMM KEND?NE D?KKAT ET MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAFF BAKMA SEN ONA ?L?MM D?Y?NCE DAYANAMADII A?TII HAD?? NESE BYSSSSSSSSSSS DEDEC???MMM KEND?NE D?KKAT ET yok bide inanacakt?m:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: hadi bys ....:yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 100 Ziyaretçi