dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TAMAM A?LAMIYORUM YILMAZ BEY S?Z YETERK? ?STEY?N?Z........
OYOYOOYYY G?ZEL OLDU?UNUZ KADAR ZAR?FS?N?ZDE KEVSER HANIM TE?EKK?R EDER?M
A?LAMANNIZI ?STEMEM
Garip Sohbetler
|
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TAMAM A?LAMIYORUM YILMAZ BEY S?Z YETERK? ?STEY?N?Z........ OYOYOOYYY G?ZEL OLDU?UNUZ KADAR ZAR?FS?N?ZDE KEVSER HANIM TE?EKK?R EDER?M A?LAMANNIZI ?STEMEM
10-16-2006, Saat: 01:59 PM <
BEN HALA BURDAYIM KAÇMA SENDEEEEE.....OLURMUUUUUU.......
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN HALA BURDAYIM KA?MA SENDEEEEE.....OLURMUUUUUU....... Yok can?m yok merak etme ben buran?n yerlisi vede bek?isiyim sizleri rahats?z edenler i?in o y?zden bir yere gitmem merak etme
10-16-2006, Saat: 02:08 PM <
Him İİ Sevİndİm Bİzİm Cadi Gelİyo Galİbaaaaa.........
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Him ?? Sev?nd?m B?z?m Cadi Gel?yo Gal?baaaaa......... HIMM GELS?N BAKALIM BUYURSUN ONU B? DOKTORA G?STEREL?M
10-16-2006, Saat: 02:11 PM <
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
10-16-2006, Saat: 02:13 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIMM GELS?N BAKALIM BUYURSUN ONU B? DOKTORA G?STEREL?Mdede gelmimm yan?naaa haaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! bu arda bayramm geliooooooooooo paralar?? hz?rla..................ehhhheheh:yikildim: :yikildim:
10-16-2006, Saat: 02:13 PM <
HoŞgeldİn GÖsterelİm Yilmazcim Ama Yok Ben Ona Kiyamam O Benİm Tektanem.........
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|