Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman sen yazınca haber et belki ben görmeyebilirimOlur ederiz
rica ederim 2 dk.cık zamanın lafımı olur
Zaten okuduğuna pek inanamamıştım doğru dion 2 dk nedir ki demi
SeN...
|
05-14-2008, Saat: 01:36 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman sen yazınca haber et belki ben görmeyebilirimOlur ederiz Zaten okuduğuna pek inanamamıştım doğru dion 2 dk nedir ki demi
ne yani şimdi 2 dk. dedik die okumamışmı oluoruz tesüf ederim yani
vazgeçtim ben kısmını yazınca haber verme madem okuduğuma inanmıorsun
05-14-2008, Saat: 01:41 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yani şimdi 2 dk. dedik die okumamışmı oluoruz tesüf ederim yaniNe yani şimdi sen okudun mu 2 dk.da Yani ben şahsen 2 dkda okuyamıyom da ondan öle dedim Peki sen bilirsin bende haber vermem ama sonra pişman olmayasın
ya sanki 4 sayfa şiir yazdın ya 2 dk.da okunmayacak sanki ben okudum ama sen inanmayabilirsin o ayrı mesele
yok pişman olmam artık nasılsa onuda okumadın dersin sen
Çok müthiş bi şiirdi .. Tşkler ablacım yüreğin dert görmesin..
05-14-2008, Saat: 01:47 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sanki 4 sayfa şiir yazdın ya 2 dk.da okunmayacak sanki ben okudum ama sen inanmayabilirsin o ayrı meseleİyi peki madem
05-14-2008, Saat: 01:48 PM <
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok müthiş bi şiirdi .. Tşkler ablacım yüreğin dert görmesin..Ben Teşekkür Ederim Barbie'm okuyan gözlerin dertden uzak olsun
sen yüreği eşsiz arkadaş
biz hayat yolun da yoldaş esram canım benm çok güzel olmuş yüreğine sağlık canım benm
05-16-2008, Saat: 01:44 PM <
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen yüreği eşsiz arkadaşSibelim Canım benim , Okuyan gözlerine sağlık bidenem...(: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|