Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara..
İyiki VarSın TuuCe
|
05-15-2008, Saat: 03:26 AM <
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara..
Doğum günün kutlu olsun Tuğçe
Nice mutlu güzel günler geçirmen dileğiyle İyi ki Doğdun
Konuyu Valla Yeni Göruyom..
Iyiki Dogdun Tuuce Nice Mutlu Huzurlu Saglikli Senelere Dillerim.. Iyiki Varsin..
qökhancımm
buqün aslında yanımdasın biliorum_cok cok teskkr ederim.. iiki tanımısım bea seni_bak ünlü de ettin beni ercancımm 2.kez tesekkür ederm sana azra ablam iiki sende varsın :$
05-15-2008, Saat: 02:29 PM <
bikere daha dogum gunun kutLu olsn
niCe SeneLere .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İyiki doğdun ONAÇ | Xesar | 8 | 1,019 |
02-03-2014, Saat: 07:08 PM Son Yorum: onaç |
|
İyiki doğdun MAvişben :D | ZencefiL | 15 | 1,438 |
06-11-2011, Saat: 12:11 AM Son Yorum: acemhe |