MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen benim menejerimsin, sen sus sen işine bak
Tamamda abi menejerler bugunler için var organizasyon bana ait olucak ya .. Benim işim sensin abiii
İsteğim
|
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen benim menejerimsin, sen sus sen işine bak Tamamda abi menejerler bugunler için var organizasyon bana ait olucak ya .. Benim işim sensin abiii
05-16-2008, Saat: 05:03 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lütfen Mert Evleneyim bırakta yemezler :yikildim: yasak diyoruz sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güzel bir istekti mesut sen evlenemezsin mesut ama O da nedenmiş ya banane evlendirsin yönetim beni... Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:adminim takıl bana hallederiz senin işide merak etme en erken 30 yaşında evlenirsin 30 olmama 5 yıl kaldı acele edelim MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şahidin olmassam abudik gubidik isteklerde bulunurum Huylu huyundan vazgeçmez canım ya Ben seni bilmem mi Abidik gubidik sorular olmasada; gubidik abidik sorular olur.. PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DeSti izdiwaC'a mSj aT Yok ben kendimi rezil edemem _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamamda abi menejerler bugunler için var organizasyon bana ait olucak ya .. Benim işim sensin abiii Ben kari istirem osaman ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mert sana Fenerbahçe bileti hediye edicem evlenim bırakta |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|