ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her ne kadar FenerBahçe'yi küçük yazsanda göze çarpan ilk takım o merak etme
SÜPERSİN ARKADAŞIM BU YORUMUN ÜSTÜNE YORUM YOK...EN BÜYÜK FENERBAHÇEM
Anket Başlığı: hangi takımlısın ? |
|||
GALATASARAY | 15 | 57.69% | |
BEŞžİKTAŞž | 3 | 11.54% | |
DİÄžER Takımlar... | 0 | 0% | |
Fenerbahçe | 8 | 30.77% | |
Katılımcı sayısı: | 26 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Hangi taraftar daha çok ?
|
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her ne kadar FenerBahçe'yi küçük yazsanda göze çarpan ilk takım o merak etme SÜPERSİN ARKADAŞIM BU YORUMUN ÜSTÜNE YORUM YOK...EN BÜYÜK FENERBAHÇEM
istersen yazı boyunutu 100 punto yaz ama bu Fenerbahçenin büyüklüğünü göstermez ...Herşey ortada anket ortada sonuçlar ortada fazla söze gerek yok cevabını buraya bakarak zaten alabilirsiniz
Uqqala fb takımının adını küçük yazınca GALATASARAY taraftarına yakışmıyomuyum git işine ya senin gibi bu şekilde düşünen kişilerle laf yarıştıramam tamam sen çok büyüksün ... '' GALATASARAY'ın tek büyük olduğunu kabul etmeyenlerde akıl aramak aptallıktır'' bu sözü çok sevdiğim bi arkadaş söyledi bir yerden alıntı sanırım ama ne kadar da güzel söylemiş değilmi
TaßiKiDé GaLaTa$aRaY :tolga::tolga:
(GüzéL ßi Konuya dğnmiŞhsiN ßende merk ediodm) Alıntı:Uqqala fb takımının adını küçük yazınca GALATASARAY taraftarına yakışmıyomuyum git işine ya senin gibi bu şekilde düşünen kişilerle laf yarıştıramam tamam sen çok büyüksün ... benim gibilere kurban ol sen :tolga: ~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim gibilere kurban ol sen :tolga: Bu lafının cevabını yüzüne vermek isterdim burada saygısızlık yapmak istemem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sizce erkeklermi daha kıskanç kadınlarmı?? | yaraliyureq | 23 | 1,458 |
04-13-2022, Saat: 04:51 AM Son Yorum: wildfang |
|
Hangi mevsim? | PrinceSs | 22 | 1,092 |
04-10-2022, Saat: 04:25 PM Son Yorum: wildfang |
|
hANGİ BURÇSUNUZ? | PrinceSs | 127 | 4,967 |
04-10-2022, Saat: 04:19 PM Son Yorum: wildfang |