Sevmek Öyle Birseyki... Onsuz Hayat Bile Düsünmek Zehir Olur Insana..Üstüne Üstelik Hasret Varsa..Sevgimin Arasinda Dokunmayin Icimdeki Kimsenin Duymadi..
Anlamadi Isyanima...
Anlamadi Isyanima...
Zor
|
Sevmek Öyle Birseyki... Onsuz Hayat Bile Düsünmek Zehir Olur Insana..Üstüne Üstelik Hasret Varsa..Sevgimin Arasinda Dokunmayin Icimdeki Kimsenin Duymadi..
Anlamadi Isyanima...
05-18-2008, Saat: 12:26 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Velettalin amin... :yikildim: gokhan bayiliom ablam sana sevda masalim katiliorum sanada sevmek gerceketen guzel fakat rabbim kimseyi sevenine hasret birakmasin
05-18-2008, Saat: 01:51 PM <
zor Zor çok Zor .. (:
iki Seven inSanin Birbirne haSret kaLmaSi kadr kötü zor Ne oLabilir .. Rabb'im kimSeyi birbirne haSret birakmaSin meSafeLer oLmaSin artik ..) :
05-18-2008, Saat: 02:19 PM <
(¯`•._ αѕιρяєηѕєѕ _ .•Â´Â¯) Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:Aşk maşk yalan kazıktır size aşktan kalan Bana bayılmayan ölsün ablam
Tesekürler Ezgi Yorumun Icin Bana Katildin Icinde Tesekürler Saklimsinn Benimm Aynen Öyle Cok Zor
Cikita yazdini anlamadim ondan öyle dedim hem o senin düsüncen herkesin ayri var düsüncesi bence öyle degil
05-18-2008, Saat: 02:46 PM <
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tesekürler Ezgi Yorumun Icin Bana Katildin Icinde Tesekürler Saklimsinn Benimm Aynen Öyle Cok ZorBen senin değil zaten kendi düşüncemi yazdım değil |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|