BnncEe SEn Bu KaDar ilEtİ yÜzÜnDeN nAzaR DeÄžİcEk BN hEp BN gÜzeL değİliM AhTıM gÜzEl OLsUn DeRiMmm BNCE SEnde ölDeEe bU aRaDa aLLaH seWEnLeRiNe BaÄžıŞlAsInN
Ben
|
05-20-2008, Saat: 12:15 AM <
Arkadaşım maşallah bu ne güzellik Allah sevdiklerine ve sevenlerine bağışlasın.
HiqhVolume Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wauuw xD maşallah cnm çok güzelsin allah sevenlerine sevdiklerine bağşlasın...x) amin canım çok teskür mcx asya Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzel kızsın allah sevdiklerine bağışlasınsaol canım benim Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel bir bir kızmışsın allah sevdiklerine bağışlasın nedense kızlar hep bu lafı söylerler keşke annem beni erkek doğursa nedendir bilmem bir sebep söyle asya erkeklerde keşke kız doğsam der saçı düz olan keşke kıvırcık olsa der kıvırcıkolan düz olsa der doğanın konunu hep olmayanı isteris tesekkürler canım bu arada MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nerenin artisisin anamrizeeee gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BnncEe SEn Bu KaDar ilEtİ yÜzÜnDeN nAzaR DeÄžİcEk BN hEp BN gÜzeL değİliM AhTıM gÜzEl OLsUn DeRiMmm BNCE SEnde ölDeEe bU aRaDa aLLaH seWEnLeRiNe BaÄžıŞlAsInNduygusuz.com üyelerinden hiç bi zaman zarar gelmes 1 senem geçti burdasaol sanada canımmm Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkadaşım maşallah bu ne güzellik Allah sevdiklerine ve sevenlerine bağışlasın.saol canım allah herkesi sevdiğine sevenlereine bağışlasın
05-24-2008, Saat: 07:47 PM <
aLLah Seni ßeni Ve Senin qißi ßenim qißiLerin Yardımcısı oLsun
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi