Bak Kartal Ve Mert Adamın Asabını Bozmayın Benide Sert Laflar Söylemek Zorunda Bırakmayın İkinizede Son Kez Söylüyorum Simla Abla Sanada Gelince Senin Eşine Aynı Şeyler Söylensde Sen Ne Yapardın.
Merhaba Herkeze:
|
MaskeLer Sadece InsanLarın yuzunu gızLer..DusundukLerını degıl..
MustakbeL yengemız.. Bu sozumu ıyı dusunun.. Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak Kartal Ve Mert Adamın Asabını Bozmayın Benide Sert Laflar Söylemek Zorunda Bırakmayın İkinizede Son Kez Söylüyorum Simla Abla Sanada Gelince Senin Eşine Aynı Şeyler Söylensde Sen Ne Yapardın. MaskeLer Sadece InsanLarın yuzunu gızLer..DusundukLerını degıl..
05-20-2008, Saat: 12:50 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MaskeLer Sadece InsanLarın yuzunu gızLer..DusundukLerını degıl.. Senin sözünle asla hareket etmem ben seçimimi çoktan yaptım benide hüseyinide rahat bırakın.
hayatımda hiç kimseye ağzını yırtarım diye hitap etmem kızsam dahi.
çünkü buna terbiyem müsade etmez.
Tencere YuvarLanmıs Kapahını Bulmus..huseyınde Snede umrumda Bıle oLmazsın Eger Gercek Bı kısıLıkoLsaydın..
Ama Kendın gıbı SaLak Sanma herkesı huseyın .. Sen Daha Nısanlı bıLe degıLken Gecenın ıkısınde sevgılın sendemı kalıyor.. hemde yenı barısmısken ustelık baban ımam yanı buna karsı cıkacak kısı.. Hasan Salaklık bı hastalıktır.. ama karsındakını salak yeırne koymaya calısmak kendı salaklıgını ort bas etmektır..
05-20-2008, Saat: 01:00 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tencere YuvarLanmıs Kapahını Bulmus..huseyınde Snede umrumda Bıle oLmazsın Eger Gercek Bı kısıLıkoLsaydın.. Sen bunları banamı dedin gelde gözlerinle gör adamı hasta etme delimisin divanemisin Kartal bak kızmaya başladım yemin ederim sert çıkacam şimdi.sapıttın galiba sen kendini ne sanıyorsun.Hastaneye git ve gel seninde sevdiğin yanında olsun daha ne diyeyim özellikle kimse benim özel hayatıma karışamaz ayrı yatacağımıza göre konuşma.:kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin:
05-20-2008, Saat: 01:03 AM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen bunları banamı dedin gelde gözlerinle gör adamı hasta etme delimisin divanemisin Kartal bak kızmaya başladım yemin ederim sert çıkacam şimdi.sapıttın galiba sen kendini ne sanıyorsun.Hastaneye git ve gel seninde sevdiğin yanında olsun daha ne diyeyim özellikle kimse benim özel hayatıma karışamaz ayrı yatacağımıza göre konuşma.:kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin::kizgin: Gereken buymuş işte görün nasıl laf etmiş ama helal sana. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
merhaba | alpppp | 15 | 821 |
04-14-2022, Saat: 08:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
Herkeze seLam.. | MissBela | 28 | 1,224 |
04-14-2022, Saat: 10:21 AM Son Yorum: wildfang |
|
merhaba | tRibu | 15 | 688 |
04-14-2022, Saat: 09:58 AM Son Yorum: wildfang |