simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi ile barbie olur herhalde
Ooopss Noluoss ?
Merhaba Herkeze:
|
simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sersi ile barbie olur herhalde Ooopss Noluoss ? piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hay ellerın derrt gormesın ya cok ıhtıyacım vardı soz elım bollasınca borcumu oderım sana aaaa ne demek içimden geldi ödeme falan yok sende gelion mobilyalarımı tamir edion işim düşünce simla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaa ne demek içimden geldi ödeme falan yokolmaz o zaman bı kuru teskurum var barı onu kabul et ne yaparsın fakırlık ıstee Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:barbıe kaleye gecsın ben golcuyum gol atcam CıXxXx Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:barbıe kaleye gecsın ben golcuyum gol atcamvalla ben bılmem kım gecer kaleye ama madem cok ısrar ettın barbıe kaleye gec sersı sut cekecek _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ooopss Noluoss ?pşşt pşştt noluyor orda _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CıXxXxyok ole yama herkez gececek kaleye ılk sen barbıe:d piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz o zaman bı kuru teskurum var barı onu kabul et ne yaparsın fakırlık ıstee:yikildim::yikildim:önemli olan düşünmen hep hatırlıcam saklicam bu teşekkürü |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
merhaba | alpppp | 15 | 821 |
04-14-2022, Saat: 08:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
Herkeze seLam.. | MissBela | 28 | 1,224 |
04-14-2022, Saat: 10:21 AM Son Yorum: wildfang |
|
merhaba | tRibu | 15 | 688 |
04-14-2022, Saat: 09:58 AM Son Yorum: wildfang |