mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ESK? AVATARINDA "R?NG" DEN B? G?R?NT? VARDI D? M??:yikildim:ne alaka laaa intihar eden bi k?ss vard?? miley24: miley24: miley24: ....
Garip Sohbetler
|
10-17-2006, Saat: 02:43 PM <
10-17-2006, Saat: 02:46 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yokkkk yafffff d?nnn hi??? girmedii msn felannn tabii su?u varr nese bis sona konusurussssssss tatl?mmmmmmmmmmmm ok can?m.........ya baksana hadi biz bural? de?iliz ya bu mahkum nereli onunda d?nyal?ya benzer bir yan? yoooooookkkkkk:yikildim: :yikildim: :yikildim: dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok can?m.........ya baksana hadi biz bural? de?iliz ya bu mahkum nereli onunda d?nyal?ya benzer bir yan? yoooooookkkkkk:yikildim: :yikildim: :yikildim:BEN E T?P? GEZEGEN?NDEN GELD?M ?OK SEVD?M BURLARI:yikildim::yikildim::yikildim:
10-17-2006, Saat: 02:49 PM <
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SANIRIM "R?NG" F?LM?N? ?ZLEMED?N D?M??:yikildim:laa ?ff ne g?l?p duruonnn delii.......ayyyyyy ak?l s?r ermesssssssss haaaaaaaaaaaaaaaaa dedi?inden hi? bi?e anlam?ommmmmmmmmmmmiley6: miley6:
RİNG FİLMİNDEN SAHNELERDİ SENİN AVATAR ŞU ATLAYAN KIZ DAHA SONRA PARLAYAN HALKA FİLM HALKA OLARAK ÇEVRİLMİŞTİ SANIRIM:yikildim::yikildim: YA GÜLMEK GÜZEL ŞEY BE:yikildim::yikildim:
10-17-2006, Saat: 02:53 PM <
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:R?NG F?LM?NDEN SAHNELERD? SEN?N AVATAR ?U ATLAYAN KIZ DAHA SONRA PARLAYAN HALKA F?LM HALKA OLARAK ?EVR?LM??T? SANIRIM:yikildim::yikildim: YA G?LMEK G?ZEL ?EY BE:yikildim::yikildim:o halkan?n de?il the dark die bi film var ondann bi g?r?nt??? oke halka dde?ill yanee yafff g?lde nedensizz neden g?ld???n? anlayam?ommm basenn bu arda ismin neee seninnn ya??nn ka???????? cvp verrr avatar yapar?mm siteye seniii:p :p :p :p
BİLAL 26 DARK'I İZLEMEDİM KİM OYNUYO HEMEN ÇEKEYİM BAKARIM DOĞRU MU DİYE:yikildim::yikildim:
10-17-2006, Saat: 03:07 PM <
mahkum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B?LAL 26 DARK'I ?ZLEMED?M K?M OYNUYO HEMEN ?EKEY?M BAKARIM DO?RU MU D?YE:yikildim::yikildim:laa yeni vizy?na girdii say?l?rr abiiiiiiiiiiiiiii hehehehe:yikildim: :yikildim: :yikildim: bilal abiiiiiiiiiii |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 138 Ziyaretçi