:hayir::hayir::hayir:
Oynamaya : Hayir
Tokat'a : Evet
Oynamaya : Hayir
Tokat'a : Evet
erkekler
|
05-21-2008, Saat: 11:00 AM <
:hayir::hayir::hayir:
Oynamaya : Hayir Tokat'a : Evet diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:boyle bir dusunceye sahip kişi herseyi hak edio demektir..!:!:!:! katıLıyorum w ayrıca madem sen de oynadın, o zman seni hiddetLendiren ne? en azından pLatonik bi oynatma değiLmiş
qeneLLeme yaßmak yanLı$ ßenCe..:S
€rkekLeRden nefRet €dioRm yeRine O'ndan nefRet €dioRm demen daa mantıkLı:S pff heRneeSe ßen nie kaRı$ıoSamp Âh be.
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oynadı resmen bi gerizeklaı benle yaa ayy farkındaysan uyarmıştım seniama dinlemedin galiba arse_93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu kızların erkeklerden çektiği nedir sanki kızlar oyuncak bebek gelen oynuyo geçen oynuyo oynatmıcaksın güselimmiley20:biraz aklınızı kullanınmiley20:miley20:
Erkeklerin Hepsi Öyle Degil Mervecim Bazileri Öyle..
Senin Bahsetin Erkeklerde Cok Var Inan Degmez... Birak Allahindan Bulsun Sen Ellini Vurup Niye Kirletiyorsunki.. Alllaha Hayala Et.. Onunlada Elbet Gün Gelir Biri Oyuncak Niyetine Kulanir Belkide Kulanilmis Ama Haberi Yoktur Ha Bosver Sen Girme Runahina Intikam Filanda Alma Derim Degmez Bak Kendin Diyosun Neferet Ediyorum Diye Nefret Etin Seye Degermi Degmez Bosver Takma Hayat Devam Ediyor. ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı::hayir::hayir::hayir:Oyyy Bebisim Benim Tokata Degmezki Ellin Kirlenir Bitanem Degmez Ne Intikama Ne Tokata |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|