Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abla teşekkür ederim İçimi parçaladın EMİNE yaa.
abiCim rekLam yapmiyaLim
Sok! Sok! Sok! ѕαкℓıмѕıη Bulasik Yikarkene Yakalandi:D
|
05-27-2008, Saat: 06:41 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abla teşekkür ederim İçimi parçaladın EMİNE yaa. abiCim rekLam yapmiyaLim
05-27-2008, Saat: 06:42 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etme cnm bana bişe olmaz sen bu meziyetlerinle kendine bak asıl bakamiom kendime buLa$ik yikamaktan naparSinn .. böö ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Geç bakam daLgani Yarin kapimda GörmeSsem buLa$ik makinaSi SorCam ben Sana Kim mutLu kim mutSuz .. bööBeBemm Postaladimm Hata Kendimide Postaladimm Yarinn Hem Paparazini Hemde YeNicik Bulasik Makineni Görcenn
05-27-2008, Saat: 06:45 PM <
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BeBemm Postaladimm in$aLLah GörmeSsem Sen dü$ün iLk otobüSLen Ordayim BebeLerini ıSırıp Seni öpüCem ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bakamiom kendime buLa$ik yikamaktan naparSinn .. böö e tabi bakamazsın böle 2 saatte bulaşık yıkarsan bakamazsın tabi
05-27-2008, Saat: 06:45 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim:Kargo parasıda benden.:yikildim: €yw hüSom
05-27-2008, Saat: 06:46 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:e tabi bakamazsın böle 2 saatte bulaşık yıkarsan bakamazsın tabi Iki deiL o bikere 1 Saat + AzraCigimin AbartmaSi Sadece 55dk sürdü hIhhh ..
05-27-2008, Saat: 06:47 PM <
Can feda arkadaşım ne demek.Kargo parasını öderiz yani.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|