Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vallaha ben bile bulaşık yıkadım ama en fazla uğraştığım bir buçuk saat idi.
bi inSanin üStüne bukdr geLinmez yahu Dedime pi$man ettin azRa böö
Sende bu gidi$Le evde KaLirSin diyim hüSo
Sok! Sok! Sok! ѕαкℓıмѕıη Bulasik Yikarkene Yakalandi:D
|
05-27-2008, Saat: 06:56 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vallaha ben bile bulaşık yıkadım ama en fazla uğraştığım bir buçuk saat idi. bi inSanin üStüne bukdr geLinmez yahu Dedime pi$man ettin azRa böö Sende bu gidi$Le evde KaLirSin diyim hüSo ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yahu Sen deiL güLommHaa Anladim Bebemm Postaciya sen degil ilk ben girisim evdekii volleyboll sopasiyla anladinn senn mjksss
05-27-2008, Saat: 06:57 PM <
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen Bunu Yarin Karsimda Durarkene Sölesene sadeCe iki mi :$ :$
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:volleyboll sopasiyla voleybol sopası ? :yikildim:
ESARET Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahahahahahha ellerine sağlık kardeş i$te budur yha .. miley20:miley20: sagoL Karde$
05-27-2008, Saat: 06:58 PM <
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi inSanin üStüne bukdr geLinmez yahu Dedime pi$man ettin azRa böö Emine ben nişanlandım bile evde kalma ihtimalim sıfıra sıfır elde sıfır yani.Hem o bulaşık 3 günlük idi. ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadeCe iki mi :$ :$iki dedime bakma sen bebemm 100 mislisidirrr:$ :$ seni görcemde ikimi öpcemm olmaz öle seyy:$ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|