Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emine ben nişanlandım bile evde kalma ihtimalim sıfıra sıfır elde sıfır yani.Hem o bulaşık 3 günlük idi.
ne demi$Ler .. : GeLin ata binmi$ yha kiSmet demi$

| 
					Sok! Sok! Sok! ѕαкℓıмѕıη Bulasik Yikarkene Yakalandi:D
				 | 
| 

05-27-2008, Saat: 06:59 PM <
		 Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emine ben nişanlandım bile evde kalma ihtimalim sıfıra sıfır elde sıfır yani.Hem o bulaşık 3 günlük idi. ne demi$Ler .. : GeLin ata binmi$ yha kiSmet demi$   ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öLe bi sopami varaa bebemmm ben tek paparzii isile mesgul deglimm billiyorre sen    bide üretme gucum varrr  öyle bir sopa üretimm   ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlami$ gibiyapiom  nakorr Sehyy ben sana bölemii ögretimm   seni ünlü yapiozz nickin reytingg kazaniyor sen bana camur atiyon   utan utan hihhhh koynumda arkadas diye yilan beslemisimde haberm yokmuss:hayir:   kinadim seni kinn kinnn  ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heLaL oLsn baCim HePpp senmi Takincan GöZlük ikide BiZ TaKinakk                

05-27-2008, Saat: 07:04 PM <

Koynundami :$ :$  nankörLük deiL anLa$iLmazLik Ama Utandirmamk için anLami$ numaraSi yapmak Diom Ben ona .. $una bak Hem benim reyting'e ihtiyaCim yok aLan aLmi$ Satan satmi$    

05-27-2008, Saat: 07:05 PM <
		 SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HePpp senmi Takincan GöZlük ikide BiZ TaKinakk ikide tak 3de tak baCim yaki$ir     

05-27-2008, Saat: 07:06 PM <

hoooooooooooopppppppppppppppp oley oley oley Azra Abla koprdın beni.:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
		 | 
| 
					« Önceki Konu | Sonraki Konu »
				 |