Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emine ben nişanlandım bile evde kalma ihtimalim sıfıra sıfır elde sıfır yani.Hem o bulaşık 3 günlük idi.
ne demi$Ler .. : GeLin ata binmi$ yha kiSmet demi$
Sok! Sok! Sok! ѕαкℓıмѕıη Bulasik Yikarkene Yakalandi:D
|
05-27-2008, Saat: 06:59 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emine ben nişanlandım bile evde kalma ihtimalim sıfıra sıfır elde sıfır yani.Hem o bulaşık 3 günlük idi. ne demi$Ler .. : GeLin ata binmi$ yha kiSmet demi$ ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öLe bi sopami varaa bebemmm ben tek paparzii isile mesgul deglimm billiyorre sen bide üretme gucum varrr öyle bir sopa üretimm ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlami$ gibiyapiomnakorr Sehyy ben sana bölemii ögretimm seni ünlü yapiozz nickin reytingg kazaniyor sen bana camur atiyon utan utan hihhhh koynumda arkadas diye yilan beslemisimde haberm yokmuss:hayir: kinadim seni kinn kinnn ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heLaL oLsn baCim HePpp senmi Takincan GöZlük ikide BiZ TaKinakk
05-27-2008, Saat: 07:04 PM <
Koynundami :$ :$
nankörLük deiL anLa$iLmazLik Ama Utandirmamk için anLami$ numaraSi yapmak Diom Ben ona .. $una bak Hem benim reyting'e ihtiyaCim yok aLan aLmi$ Satan satmi$
05-27-2008, Saat: 07:05 PM <
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HePpp senmi Takincan GöZlük ikide BiZ TaKinakk ikide tak 3de tak baCim yaki$ir
05-27-2008, Saat: 07:06 PM <
hoooooooooooopppppppppppppppp oley oley oley Azra Abla koprdın beni.:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|