Dün Hem Güldüm Hemde Acayip Uyuz Oldum..
Dün Msnde Arkadasla Konusuyoduk Arkadas Virus Yemis..
Bu Fotodaki Senmisin Diye Bir Dosya Geldi O Yolladi Sandim Kabul Etim Pc Kafayi Yedi
Msn Listemdeki Herkeze Aynisini Yolladi Ve Malesef 6 Arkadasim Kurban Giti
Sonra Ugrastim Olmadii Msn Acip Kapamadim Olmadi
Pc Acip Kapadim gene olmadi
Msn Yeniden Yükledim Olmadi
Sonra Virusu Pcde Arama Yapicam Arama Tusuna Tiklamiyom
Dün Kafayi Yedim Baya Ugrastim Böyle Giti Sabah Oldu 4 Benim Bir Huyum Vardir Birseyi Ilaha Becercem Yapicam Yoksa Rahat Edemem
Neyse Oldu 4 Benim Ceton Yeni Düstüü Virus Programi Ilisti Hafif Gözüme Tikladim Tarama Yaptim 10 dk Bile Sürmedi Temizledi Virusu
Msn Actim Yapmiyor Artik
Sonra Kendime Bir Kizdim ahh Salak Azra bunun icinmi ugrastin sabaha kadar dedim
Ama Sonradan Güldüm Kendi Manyakligima
Arkadaslar Ben Ne Akiliyim Demiii:yikildim: Sabaha Kadar Ugrastim Ugrastim Megersem 10 Dklik Ismis Ama Acayip Uyuz Oldum Bu Pc Beni Birgün Öldürmese Iyi
Dün Msnde Arkadasla Konusuyoduk Arkadas Virus Yemis..
Bu Fotodaki Senmisin Diye Bir Dosya Geldi O Yolladi Sandim Kabul Etim Pc Kafayi Yedi
Msn Listemdeki Herkeze Aynisini Yolladi Ve Malesef 6 Arkadasim Kurban Giti
Sonra Ugrastim Olmadii Msn Acip Kapamadim Olmadi
Pc Acip Kapadim gene olmadi
Msn Yeniden Yükledim Olmadi
Sonra Virusu Pcde Arama Yapicam Arama Tusuna Tiklamiyom
Dün Kafayi Yedim Baya Ugrastim Böyle Giti Sabah Oldu 4 Benim Bir Huyum Vardir Birseyi Ilaha Becercem Yapicam Yoksa Rahat Edemem
Neyse Oldu 4 Benim Ceton Yeni Düstüü Virus Programi Ilisti Hafif Gözüme Tikladim Tarama Yaptim 10 dk Bile Sürmedi Temizledi Virusu
Msn Actim Yapmiyor Artik
Sonra Kendime Bir Kizdim ahh Salak Azra bunun icinmi ugrastin sabaha kadar dedim
Ama Sonradan Güldüm Kendi Manyakligima
Arkadaslar Ben Ne Akiliyim Demiii:yikildim: Sabaha Kadar Ugrastim Ugrastim Megersem 10 Dklik Ismis Ama Acayip Uyuz Oldum Bu Pc Beni Birgün Öldürmese Iyi