EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni nie unutamad???n? anlad?m sulti o dozere benzer c?ssenden dolay?HEHEHH DOSER M???? SANA MERCEKLE BAKIOKK KISIMMM HEHHEEHHEHEHEH
Garip Sohbetler
|
10-18-2006, Saat: 03:03 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAFFFF NE DED?KODUSUU BEAA S?N?R ETME BEN?? HAVADANN SUDANN KONUSUOZZ G?RM?ONN MUU BEEEAAA HALA HALA BAKTIMMM KUSURAA ??TE :mad: :mad: :mad: :yikildim: :yikildim: KIS DUR AMMA KIZARMI?SIN KEVVSEEEEEEEERRRRRRR KURTAR BEN? BU CADIDAN:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
en azından senin gibiağır değilim........
ben bu merceği bi yerden hatırlayacagım ama...
10-18-2006, Saat: 03:10 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: KIS DUR AMMA KIZARMI?SIN KEVVSEEEEEEEERRRRRRR KURTAR BEN? BU CADIDAN:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:hehehheheeh k?sarmad?mm ksd?mmmmmmmm k?sd?rma benii terli??i kafana yersinn hehehehehehmiley7: miley7: miley7: MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehheheeh k?sarmad?mm ksd?mmmmmmmm k?sd?rma benii terli??i kafana yersinn hehehehehehmiley7: miley7: miley7:k?sd?r?n bu dozeri bi?e olmass
10-18-2006, Saat: 03:13 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a?k olsun kevser t?st?m beni nas?l unutursun can?m benim tu??eler ?ok oluncaaaaa insan kar??t?r?yoo.......k?smeeeee.......tatl?m......unutmam..... MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehheheeh k?sarmad?mm ksd?mmmmmmmm k?sd?rma benii terli??i kafana yersinn hehehehehehmiley7: miley7: miley7: HEHEHHEEHE KEVSER KORUR BEN? :yikildim::yikildim::yikildim: HEHE KIS NE VURUYON BEEEEEEEEE:yikildim::yikildim::yikildim: D?FECEM ??MD? HE:yikildim:
10-18-2006, Saat: 03:14 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:en az?ndan senin gibia??r de?ilim........laa benimm fizi?imee herkess bay?l?oo bunu bilyonn hehehehe ?vd?mm lann kendimmii nese ge?? yavsssssssss.........hee ?a?da?? ?atla??? s?lerdiiiimiley35:
ne demezsin inanmayın arkadaşlar bu kız dikdörtgene benzio
10-18-2006, Saat: 03:18 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: KIS DUR AMMA KIZARMI?SIN KEVVSEEEEEEEERRRRRRR KURTAR BEN? BU CADIDAN:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: dur k?s........... merak etme y?lmazc?m ben seni kurtar?r?m............ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 142 Ziyaretçi