MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YOOKKKKK A?KIMM YOKKK LAA S?LO KAPAMI??? ALAMADIII ?ARKIYI OKE
he biliyom adliyeye gitti.............
Garip Sohbetler
|
10-18-2006, Saat: 03:35 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YOOKKKKK A?KIMM YOKKK LAA S?LO KAPAMI??? ALAMADIII ?ARKIYI OKE he biliyom adliyeye gitti.............
10-18-2006, Saat: 03:35 PM <
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ?le sen b?y?k g?steriyon bende k???k s?l?yom i?te s?l?yoooommmm.............:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:EVET ?LE G?STER?OM.....HATIRLATIIMM... B? KERE KEVSO ?LE OTOB?STEY??ZZ YANIMISDA ?N?L? GENCLER VARR BUU ??TE BANA APLA DED?? BENDE .?IKARDIMM N?FUS C?ZDANIMI G?STERD?MMM DAHA 17 YA?INDAYDIMMM HEHEHEHHEH
10-18-2006, Saat: 03:36 PM <
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he biliyom adliyeye gitti.............HEEE ???? ACELED?? ALAMADII .........
10-18-2006, Saat: 03:36 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EVET ?LE G?STER?OM.....HATIRLATIIMM... k?s?m piskopatm?s?n yeter beeeeeee ablas?nnnn i?teeeeeeeeee aaaaaaaaaaablllllaaaaaaaaaa........
10-18-2006, Saat: 03:37 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HEEE ???? ACELED?? ALAMADII ......... evet can?mc?m.....sonra ok........
10-18-2006, Saat: 03:39 PM <
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k?s?m piskopatm?s?n yeter beeeeeee ablas?nnnn i?teeeeeeeeee aaaaaaaaaaablllllaaaaaaaaaa........SENDE N 2 YA?? K????KK APLAAARTIKK BUNLA B?NERKENNN OTOB?SE EL?MDE TUTUYOM N?FUS C?ZDDANIMI HHEEEHH:yikildim: :yikildim:
10-18-2006, Saat: 03:39 PM <
Laaaaaaaa Yilmazzz Tuche Nİee Sustunusssssssssssssss
Sultan arasıra nefes alsan konuşacazda iki dk susmuyorsun ki....
10-18-2006, Saat: 03:42 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SENDE N 2 YA?? K????KK APLAAARTIKK BUNLA B?NERKENNN OTOB?SE EL?MDE TUTUYOM N?FUS C?ZDDANIMI HHEEEHH:yikildim: :yikildim: g?r?rs?n k?z n?fus c?zdan?m? de?i?tircem........15 ya??nda yapacam g?r?rs?n...........
10-18-2006, Saat: 03:43 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sultan aras?ra nefes alsan konu?acazda iki dk susmuyorsun ki....HEHEEHHEH SUSAMAM BENNNNNNNNNN LAA YAS?N?N DED E?? G?B?? B?R? BEN? SUSTURSUNN HEHHEHEHHH SUSMUOMM ??TE YAFF |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|