YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Y?NE M??
BU KEZ NEDEN K?S?YON YA
gidiyon diyeeee.....k??erimmmmm dedim.....k??erim ama bak.....benden s?lemesiiiiiiiii............
Garip Sohbetler
|
10-18-2006, Saat: 03:53 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Y?NE M?? gidiyon diyeeee.....k??erimmmmm dedim.....k??erim ama bak.....benden s?lemesiiiiiiiii............
10-18-2006, Saat: 03:53 PM <
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw g?lme krizine girdim kz?m........sultannnnnnn.....hani bende bir resim varyaaaa....bebe?immmmm........o resmi burda yay?nlasakm?.....neeeeee......matrak olurrrrrr.....dd???n?yomdaaaa..........YAYINLARSANN ?U GENCEC?KK K?RPEC?KK VEE TAZEC?K OLAN HAYATIMA SON VER?R?MM HAAAAAAAAAAAmiley7: miley7:
10-18-2006, Saat: 03:54 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel hadi kolaysaaaa sen geldi?inde g?rcez can?mc?m yand?n k?s sen bu walla seni yolar nese can?m ben sana yard?m ederim.....yani ay?rr?m siziiiiiiiiii..............
10-18-2006, Saat: 03:55 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel hadi kolaysaaaaGEL?OMMM KIS A? KAPIYII HEHEHEEHEH AMA ?PCEMM YAFF TUCHEE YAFFF ANNEM ZORLA TESEMLERE G?T?R?O BEN?? YAFFFF YEME?E ?NT?HAR EDECEM G?TMEKK ?STEM?OMMMMMMMMMMMMM
10-18-2006, Saat: 03:55 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAYINLARSANN ?U GENCEC?KK K?RPEC?KK VEE TAZEC?K OLAN HAYATIMA SON VER?R?MM HAAAAAAAAAAAmiley7: miley7: k?zma yaaaaaa kim nerden bilecek........hadiiiiiii........ l?tttttttfeeeeeeennnn.....can?ms?nnnnn...bebe?imsssssiiiin........herkes g?rs?n ne?esi yerine gelsinnnnnnn oooookkkkkk.....
10-18-2006, Saat: 03:56 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GEL?OMMM KIS A? KAPIYII HEHEHEEHEH AMA ?PCEMM ya sulti nereye yaaaaa gitme sen kevser gelcek deeeeeeeeeee.... bana cvp ver......
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen geldi?inde g?rcez can?mc?m yand?n k?s sen bu walla seni yolar nese can?m ben sana yard?m ederim.....yani ay?rr?m siziiiiiiiiii..............LAA NE YAZAR ?KN?SEDE YETER?MM BENN HEHHEHE
dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sulti nereye yaaaaa gitme sen kevser gelcek deeeeeeeeeee.... bana cvp ver......LAA SALK KUZSENN SEV?NSENE SEN?N ?? YER?N? ORDAK?? TESEMLERE G?D?OKKKKKKK EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gel hadi kolaysaaaacnm arkada??m dedi?imi geri ald?m hatta yuttumm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|