EĞer Yayinlarsannn Hayatta Öle Kolay Kolay KÜsmeme Valla KÜserİmm Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Garip Sohbetler
|
10-18-2006, Saat: 03:58 PM <
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cnm arkada??m dedi?imi geri ald?m hatta yuttummCANIMMM BENM SEW?OMMM KIS BEN SEN??? GELL B?? MUCX YAP?MM SANA
10-18-2006, Saat: 03:59 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:LAA SALK KUZSENN SEV?NSENE SEN?N ?? YER?N? ORDAK?? TESEMLERE G?D?OKKKKKKK anam ben seni g?rmicem ki gelirsen ayr????? ?imdi sorduklar?ma yaz ?abuk. 1. resimi yay?nl?yacam.....t?m t?rkiye g?zellik g?rs?n....... 2. erhan nie geliyoooooooooo
10-18-2006, Saat: 03:59 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TAMAM G?TM?YORUM BA?IMIN BELASI ok ok gitmeeee he ba??n?n belas?y?s?m varm? diyece?in.......miley2:
10-18-2006, Saat: 04:00 PM <
1 Yayinlarsannn GerÇektenn Sİlerİmmm KÜserİmmm Ve İntİher Ederİmmm
2Ünİden Gelİoo Bayram Tatİlİnee Laaaaaa
10-18-2006, Saat: 04:01 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:E?er Yayinlarsannn Hayatta ?le Kolay Kolay K?smeme Valla K?ser?mm Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya a?k?m ne var bunda kimse bilmez kimin oldu?unu hem resimdeki sanki senmi?sn gibi tav?r yapma bak milllette yanl?? anlar.......:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: dawn_22 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok ok gitmeeee he ba??n?n belas?y?s?m varm? diyece?in.......miley2: YOK DEM?YORUM ZATEN BELACIM HEM DESEM NE OLUR BAK?M KIS NE KAFA TUTUYON SEN BAK?M
10-18-2006, Saat: 04:02 PM <
sultaaaaaannnnnnnn yaaaaa lütfeeen hadiiiiiiiiiiiiiii herkes nerden biliecek arkadaşını....
10-18-2006, Saat: 04:03 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YOK DEM?YORUM ZATEN BELACIM diyemezsin zaten bak delikanl? k?z var kar??nda ona g?reeeeeee........ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 185 Ziyaretçi